BAUER Supreme 3S INT

Alkaen 279,00 € Normaalihinta 399,00 €
Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
BAUER Supreme 3S INT

Uudella Performance Fit System -teknologialla varustettu Supreme 3S -luistin on tehty taitavalle pelaajalle, joka kaipaa lisämukavuutta.

Luistimessa on 3D Lasted Flex -komposiittikenkä, joka on kevyt ja helpommin taipuva. Yhdistettynä Pro TPU -pohjaan, luistimen alaosaan saadaan lisää jäykkyyttä joka mahdollistaa lisää suoranopeutta luistellessa. Kengän Power Cut -malli parantaa jalan vakautta ja tuo tehoa luisteluliikkeeseen. Pro 48 ounce -huopailtti ruiskumuotoillulla jalkapöytäsuojalla tiivistää ja vapauttaa energiaa tuottaen etutaipuvuutta ja mukavuutta.

Luistimen terä on ruostumatonta LS+ laatuterämetallia, ja sen tuoma lisäkorkeus ja Bauerin Power Profile* auttavat pelaajaa pitämään vauhtia yllä sekä luistelemaan aggressiivisemmin. Luistimen Flex Rating -arvo on 70, mikä tarkoittaa lisätukea ja -vakautta.

 

luistin, luistimet, jääkiekkoluistin, jääkiekkoluistimet, Bauer, Supreme 3S

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BAUER Supreme 3S INT
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021