Bauer Vapor X2.9

Alkaen 69,00 € Normaalihinta 115,00 €
Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
Bauer Vapor X2.9

Aktiiviharrastajan laadukas ja näyttävä hanska Vapor –sarjalle ominaisella, parannetulla tuntumalla sekä pelivalmiilla istuvuudella.

Vapor –sarja on ranneosaltaan vapaammin liikkuva, kohti sormia kapenevalla napakalla istuvuudella oleva erityisen kevyt hanska, joka painottuu ketterään ja nopeaan liikkuvuuteen.

Uusi Vapor –sarja on kokonaisuudessaan useilla ykstityiskohtaisilla muutoksilla parannettu mallisto mahdollistaen parhaan istuvuuden, tuntuman sekä pelivalmiin rajoittamattoman liikkuvuuden. Kämmenessä oleva TAKTILE –materiaali tekee tuntumasta luonnollisen pehmeän ja mukavan.

Kolmiosainen etusormi sekä joustava peukalo takaavat luonnollisen liikkuvuuden käden liikkeen mukaan. ThermoMax –materiaali yhdistettynä Hypersense –sisävuoreen pitää käden kuivempana, sekä tekee tuntumasta erittäin mukavan.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bauer Vapor X2.9
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021