CCM Jetspeed FT4 Pro INT

Alkaen 400,00 € Normaalihinta 799,00 €
Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
CCM Jetspeed FT4 Pro INT

Jetspeed sarjan huippu kevyt luistin uutuus pro-tason pelaajille, jolla kiihdytät täyteen vauhtiin entistäkin nopeamin.

Yksiosainen ja saumaton kenkäosa mukautuu täydellisesti jalan ympärille ja sen erittäin kevyen Rocketframe komposiittirakenteen sekä SPEED-jäykkyysprofiilin ansiosta Jetspeed FT4 Pro luistimella jokaisesta potkusta saadaan irti maksimaalinen energia.

TotalDri Pro+ sisävuori pitää jalat kuivina ja luistimet kevyinä. Uusittu epäsymmetrinen kärkikuppi. Epäsymmetrinen, anatomisesti muotoiltu ja nauhapainesuojalla varustettu 7mm paksu iltti, joka on vaihdettavissa kolmeen erikseen saatavilla olevaan erikoisilttiin.

Nilkassa yksilöllisesti muotoutuva Multi Density Memory Foam. CCM Ortholite Ultralite-pohjalliset. Speedblade XS-terärunko, jonka pikalukon ansiosta terämetallin vaihto käy hetkessä. NHL-pelaajien suosima STEP BLACKSTEEL (+4mm) terämetalli jossa erinomainen kantin kestävyys ja huippu luokan liuku.

 

luistin, luistimet

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CCM Jetspeed FT4 Pro INT
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021