Stihl RMI 632,0 Robottileikkuri

Tarjoushinta 1 990,00 € Normaalihinta 2 310,00 €
Ei varastossa
SKU
R1665

Stihl iMOW® RMI 632 robottiruohonleikkuri on täydellinen suuren nurmialueen automaattiseen leikkaukseen. Se on varustettu dynaamisella leikkuuohjelmalla ja älykkäällä latausjärjestelmällä. Sinä päätät, milloin iMOW® työskentelee.

RMI 632:ssa on tehokas litium-ioni-akku ja leikkuuleveys 28 cm, joten se leikkaa helposti jopa 3000 m² nurmialueen. Bio-leikkaava ruohonleikkuri muuttaa leikatun ruohon pieneksi ruohosilpuksi, joka palautuessaan maaperään toimii luonnollisena lannoitteena. Voit valita halutun nurmikon leikkuukorkeuden erikseen 15 eri leikkuukorkeudesta 20–60 mm väliltä.

Adaptive Slope Speed -toiminnon avulla STIHL iMOW® robottileikkuri säätää automaattisesti nopeuden sopivaksi epätasaiseen maastoon kaltevuuden ja alustan mukaan. Sisäänrakennettu kallistusanturi analysoi jatkuvasti robottiruohonleikkurin kallistumista ja säätää käyttövoimaa sen perusteella. iMOW® RMI 632 robottileikkuri selviävää jopa 45%:n kaltevuudesta. Jos leikkuri törmää esteeseen ja törmäysvoima liikauttaa kantta, leikkuri pysähtyy ja muuttaa välittömästi suuntaa.

Irrotettavaa ohjauspaneelia käytetään ohjelmointiin ja asetusten syöttämiseen. Ohjauspaneelista näet esimerkiksi robottiruohonleikkurin nykyisen lataustilan, ja voit tehdä muutoksia dynaamiseen leikkuusuunnitelmaan. Asennukseen tarvitaan myös asennussarja.

Stihl iMOW® robottiruohonleikkurit täyttävät kaikki sovellettavat turvallisuusstandardit. Se ei kuitenkaan ole lelu. IMOW®-robottiruohonleikkurin aktiivisina aikoina erityisesti lapset ja eläimet on pidettävä poissa työalueelta.

 

iMow:n asennus:
Katso video

 

Stihl, ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit, iMow, RMI 632

Kierrosluku 1/min: 3.150

Akkuteknologia: Li-Ionen

Leikkuuleveys: 28 cm

Leikkuukorkeus: 20–60 mm

Max. nousu: 45 %

Toleranssi KpA dB(A): 3

Ääniteho LWA dB(A): 59

Paino: 14 kg

Äänenpaine LpA dB(A): 48

Max. nurmikkoala: jopa 3 000 m²

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stihl RMI 632,0 Robottileikkuri
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021