Stihl RMI 632,1 PC Robottileikkuri

Tarjoushinta 2 659,00 € Normaalihinta 3 046,00 €
Ei varastossa
SKU
R1664

Stihl iMOW® -robottiruohonleikkuri RMI 632 PC:ssä yhdistyvät korkea suorituskyky, kestävyys, tehokkuus ja älykäs viestintä. Robottileikkuri työskentelee miellyttävän huomaamattomasti mihin tahansa vuorokaudenaikaan – jopa sateella. Se selättää rinteet ja siirtyy automaattisesti latausasemaan lataamaan akkunsa.

iMOW on helppo ohjelmoida omien tarpeiden mukaan. Jos haluat leikata automaattisesti ison, jopa 5000 m²: n nurmialueen, tässä iMOW®-laitteessa on siihen tarvittavat resurssit. IMOW®-sovelluksella voit kontrolloida ja ohjata tärkeimpiä ominaisuuksia. Sovelluksen avulla voit seurata ja muuttaa dynaamista leikkuusuunnitelmaa. Voit myös seurata robottiruohonleikkurin sijaintia GPS-paikannuksen ansiosta.

Älykäs robottiruohonleikkuri etsii itsenäisesti parasta hetkeä nurmikon leikkaamiseen optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi ja soveltaa siihen myös sadetunnistinta sekä online-sääpalvelua. Toimintoihin pääsee käsiksi myös kotelossa olevan irrotettavan ohjauspaneelin avulla.

RMI 632 PC: n bio-leikkaava terä varmistaa optimaalisen leikkauksen myös pitkäkasvuisella nurmella. Ison ja kestävän allesilppuavan terän leikkuuleveys on 28 cm ja sitä voidaan säätää 15 eri leikkuukorkeuteen. Bio-leikkaus mahdollistaa nurmikon kestävän kasvun. Adaptive Slope Speed –tekniikan avulla nopeus säätyy automaattisesti kaltevuuden ja alustan mukaiseksi. IMOW®-robottiruohonleikkuri suoriutuu jopa 45%: n kaltevuuksista. Tukeva kansi suojaa iMOW®:ta säältä ja esteiltä. Jos Integroidut anturit havaitsevat esteen, leikkuri pysähtyy ja muuttaa välittömästi suuntaa.

Asennukseen tarvitaan asennussarja. Stihl iMOW® robottiruohonleikkurit täyttävät kaikki sovellettavat turvallisuusstandardit. Se ei kuitenkaan ole lelu. IMOW®-robottiruohonleikkurin aktiivisina aikoina erityisesti lapset ja eläimet on pidettävä poissa työalueelta.

 

IMOW®-sovelluksen tekniset vaatimukset:
Katso tästä

 

iMow:n asennus:
Katso video

 

Stihl, ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit, iMow, RMI 632

Kierrosluku 1/min: 3.150

Akkuteknologia: Litiumioni

Leikkuuleveys: 28 cm

Leikkuukorkeus: 20-60 mm

Maks. nousu: 45 %

Toleranssi KpA dB(A): 3

Ääniteho LWA dB(A): 59

Paino: 15 kg

Äänenpaine LpA dB(A): 48

Maks. nurmikkoala: Jopa 5 000 m²

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stihl RMI 632,1 PC Robottileikkuri
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021