Stihl -akkutuotteet Koskimiehestä!

UK Koskimies ja Stihl matkalla kohti pienempi päästöistä tulevaisuutta!

Stihl -akkutuotteet ovat markkinoiden edistyksellisimpiä ja niissä on hyödynnetty vankka ymmärrys ja kokemus koneenkäyttäjän tarpeista.
Valikoimastamme löydät kaikkiin puutarhan hommiin oikean ratkaisun ja koneen. KEVÄTKAMPANJAn aikana Stihl akkutuotteen ostajalle lisäakku puoleen hintaan!

 

Akkutuotteet pieniin puutarhoihin
Oikea ratkaisu kaikkiin puutarhan pikkuhommiin. Laitteiden sulavalinjainen, moderni muotoilu tekee käsittelyn äärimmäisen mukavaksi. Vähäinen paino ja integroitu akku helpottavat käyttöä entisestään. Nämä akkutuotteet ovat käyttövalmiita ilman kummempia valmisteluja!

Compact akkuperhe
Compact -sarjan akkulaitteet on suunniteltu yksityiskäyttöön. Täydelliset apuvälineet pihalle ja puutarhaan. Koska laitteet ovat akkukäyttöisiä ja täten erityisen hiljaisia, kuulonsuojausta ei tarvita. Akkusaha auttaa polttopuiden teossa, puhaltimella siistit pihan ja kulkuväylät. Trimmerillä viimeistelet nurmikon sekä pensaiden vierustat ja pensasleikkurilla siistit pensaat sekä pensasaidat.

Pro akkuperhe
Pro -akkuperheen työkalut ovat tehokkaimpia, hiljaisia, päästöttömiä ja helposti liikuteltavia. Eritehoiset STIHL -akut käyvät kaikkiin akkukäyttöisiin Stihl-työkaluihin ja latautuvat erittäin nopeasti kestävillä latureilla. Joten aseta akku paikoilleen, paina käynnistyspainiketta ja aloita työt akkukäyttöisillä työkaluilla!

TUPLAA KÄYTTÖAIKASI!

Ostaessasi akkukäyttöisen Stihl tuotteen, akun ja laturin, saat vapaavalintaisen lisäakun puoleen hintaan. AK akut käyvät kaikkiin STIHL COMPACT -sarjan laitteisiin. AP akut sopivat kaikkiin STIHL PRO -sarjan laitteisiin. Yhdellä akulla käytät useampaa Stihl akkulaitetta.

Akkukampanja voimassa 1.4.-30.6.2019 niin kauan kuin tavaraa riittää!

Hei, haluaisitko kysyä jotain tuotteistamme?

Palvelemme mielellämme! Kysymyksissä tai muissa aiheissa voit lähettää viestisi oheisella lomakkeella tai soittaa suoraan myymäläämme alla olevaan numeroon!

Soita suoraan myymälään:

Mikko Silonsaari : (05) 6129 020

Veli-Matti Suutari : (05) 6129 036