Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Etsitkö tuotetta?

Icebug Oribi2 BUGrip GTX

Icebug Oribi2 BUGrip GTX

189,00

Ultrakevyt, vedenpitävä ja nopea nastalenkkari. Näillä nastalenkkareilla voit juosta läpi talven rennosti, vapaasti ja turvallisesti.

Pintamateriaali on Bluesign®-standardin mukaista kestävää polyesterikangasta. Bluesign®-standardi rajoittaa kemikaalien käyttöä tuotannossa sekä vesistö- ja ilmastopäästöjä. Bluesign®-sertifikaattiin kuuluvat myös työntekijöiden sekä tuotteen käyttäjän turvallisuus.

Kenkien välipohjassa on Icebugin täysin uusi innovaatio, Rock Shield, joka tuo askeleeseen vakautta, suojaa jalkapohjaa teräviltä kiviltä ja muita epätasaisuuksilta sekä lisää ponnistuksen lennokkuutta.

Vedenpitävyys on saavutettu GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteen avulla. Näin jalkasi pysyvät kuivina olosuhteista riippumatta.

Nastoitetussa pohjassa on 14 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa, jotka antavat sinulle pettämättömän alustapidon ja mahdollistavat huolettoman juoksun talven kaikilla keleillä. Icebug-nastakengistä erityiset tekee niiden BUGrip®-pohjat. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa Icebugien nastat takaavat kunnon pidon asfaltilta peilijäälle. Icebugeilla voit juosta rennosti ja turvallisesti läpi talven.

Tuotemerkit:

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.

Soita suoraan myymäläämme:

Vaihde: (05) 6129 000