Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Stihl RMI 422 PC // Robottileikkuri

Stihl RMI 422 PC // Robottileikkuri

1499.00

iMOW® RMI 422 PC robottiruohonleikkurin avulla saat optimaalisia tuloksia älykkäästi, joustavasti ja nopeasti.

Robottileikkuri työskentelee miellyttävän huomaamattomasti mihin tahansa vuorokaudenaikaan ja jopa sateella. iMOW® selättää rinteet ja siirtyy automaattisesti latausasemaan lataamaan akkunsa, iMOW® on helppo ohjelmoida omien tarpeiden mukaan. RMI 422 PC on kompakti, voimakas ja kommunikoiva. STIHL iMOW® robottiruohonleikkuri RMI 422 PC yhdistää ominaisuudet, jotka tekevät käytöstä erityisen kätevää IMOW®-sovelluksella * Sovelluksella voit kontrolloida ja ohjata tärkeimpiä ominaisuuksia ajasta ja paikasta riippumatta. Sovelluksen avulla älypuhelimella tai tablet-laitteella voidaan seurata ja muokata dynaamista leikkuusuunnitelmaa sekä, seurata robottiruohonleikkurin sijaintia – GPS-paikannuksen ansiosta.

Älykäs robottiruohonleikkuri etsii aktiivisten aikojen sisällä itsenäisesti parasta hetkeä nurmikon leikkaamiseksi, optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi ja soveltaa siihen myös sadetunnistinta ja online-sääpalvelua. RMI 422 PC: n akulla on pitkä käyttöaika, mikä tarkoittaa, että iMOW® -robottiruohonleikkuri myös leikkaa keskikokoiset nurmialueet, joiden koko voi olla jopa 1 700 m². Nurmikkoa ei vain leikata, vaan se myös ”lannoitetaan” samanaikaisesti. Yhdellä toimenpiteellä iMOW® -robottiruohonleikkuri leikkaa ja silppuaa ruohon, palauttaen sen nurmelle, jossa se toimii biologisena lannoitteena.

Jos maasto on epätasaista, Adaptive Slope Speed mukauttaa nopeuden oikeaksi jopa 40%: n kaltevilla pinnoilla. Jos iMOW®-robottiruohonleikkuri kohtaa leikkauksen aikana esteen, liikkuvan kannen anturit havaitsevat esteen ja leikkuri vaihtaa ajosuunnan.

Pyydä tarjous iMOW robottileikkurista asennettuna pihallesi!
Asennukset toteutetaan yhteistyökumppanimme kanssa.

Kysy lisää myyjiltämme ja pyydä tarjous haluamillasi varusteilla!

OMINAISUUDET

 • Adaptive Slope Speed -toiminnon avulla STIHL iMOW robottileikkuri säätää automaattisesti nopeuden sopimaan epätasaiseen maastoon kaltevuuden ja alustan mukaan
 • Monet toiminnot, jotka tehdään käyttöpaneelin kautta, voidaan myös tehdä iMOW sovelluksella. iMOW-sovelluksen avulla voit nähdä missä iMOW-leikkurisi sijaitsee, päivittää leikkuuohjelman tai antaa leikkurin panostaa hieman enemmän tiettyihin alueisiin
 • Iso ja kestävä bioleikkaavaterä takaa tarkan leikkauksen jopa pidempikasvuisella nurmella
 • Integroitu varkaussuoja hälyttää heti, jos joku nostaa iMOW:ta
 • Kirkas käyttöpaneeli
 • Kuvioidut renkaat
 • Latausasema

TEKNISET TIEDOT

Kierrosluku 1/min 4.450
Leikkuukorkeus mm 20-60
Maks. nurmikkoala m² 1.700
Äänenpaine LpA dB(A) 49
Toleranssi KpA dB(A) 2
Paino kg 10
Ääniteho LWA dB(A) 60
Maks. nousu % 40
Leikkuuleveys cm 20
Akkuteknologia Li-Ionen

JÄTÄ TARJOUS- TAI
VAIHTOTARJOUSPYYNTÖ

Tai voit soittaa ja kysyä tarjousta suoraan asiantuntijalta:

Mikko Silonsaari: (05) 6129 020

Veli-Matti Suutari: (05) 6129 036

  Olen kiinnostunut rahoituksesta

  Tarjoan vaihtolaitetta