Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Stihl RMI 632 PC // Robottileikkuri

Stihl RMI 632 PC // Robottileikkuri

2899.00

STIHL iMOW® -robottiruohonleikkuri RMI 632 PC:ssä yhdistyvät korkea suorituskyky, kestävyys, tehokkuus ja älykäs viestintä.

Robottileikkuri työskentelee miellyttävän huomaamattomasti mihin tahansa vuorokaudenaikaan ja jopa sateella, selättää rinteet ja siirtyy automaattisesti latausasemaan lataamaan akkunsa. iMOW on helppo ohjelmoida omien tarpeiden mukaan. Jos haluat leikata automaattisesti ison, jopa 5000 m²: n nurmialueen, tässä iMOW®-laitteessa on siihen tarvittavat resurssit. STIHL iMOW® robottiruohonleikkuri RMI 632 PC yhdistää ominaisuudet, jotka tekevät käytöstä erityisen kätevää IMOW®-sovelluksella * Sovelluksella voit kontrolloida ja ohjata tärkeimpiä ominaisuuksia ajasta ja paikasta riippumatta. Sovelluksen avulla dynaamista leikkuusuunnitelmaa voidaan seurata ja muuttaa älypuhelimella tai tablet-laitteella sekä, robottiruohonleikkurin sijaintia – GPS-paikannuksen ansiosta.

Älykäs robottiruohonleikkuri etsii aktiivisten aikojen sisällä itsenäisesti parasta hetkeä nurmikon leikkaamiseksi optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi ja soveltaa siihen myös sadetunnistinta sekä online-sääpalvelua. Toimintoihin pääsee käsiksi myös kotelossa olevan irrotettavan ohjauspaneelin avulla. RMI 632 PC: n Bio-leikkaavaterä varmistaa optimaalisen leikkauksen myös pitkäkasvuisella nurmella.

Ison ja kestävän allesilppuavanterän leikkuuleveys on 28 cm ja sitä voidaan säätää 15 eri leikkuukorkeuteen. Bio-leikkaus mahdollistaa nurmikon kestävään kasvuun. Adaptive Slope Speed –tekniikan avulla nopeus säätyy automaattisesti kaltevuuden ja alustan mukaiseksi. IMOW®-robottiruohonleikkuri suoriutuu jopa 45%: n kaltevuuksista. Tukeva kansi suojaa iMOW®-ta säältä ja esteiltä. Jos Integroidut anturit havaitsevat esteen niin leikkuri pysähtyy ja muuttaa välittömästi suuntaa.

STIHL iMOW® robotti ruohonleikkurit täyttävät kaikki sovellettavat turvallisuusstandardit. IMOW®-robottiruohonleikkuri ei kuitenkaan ole lelu. IMOW®-robottiruohonleikkurin aktiivisina aikoina erityisesti lapset, yleisö ja eläimet on pidettävä poissa työalueelta.

Pyydä tarjous iMOW robottileikkurista asennettuna pihallesi!
Asennukset toteutetaan yhteistyökumppanimme kanssa.

Kysy lisää myyjiltämme ja pyydä tarjous haluamillasi varusteilla!

OMINAISUUDET

  • Korkea suorituskyky
  • Kestävä
  • Tehokas
  • Alykäs viestintä (sovellukset)
  • Helppo ohjelmoida omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti

TEKNISET TIEDOT

Kierrosluku 1/min 3.150
Leikkuukorkeus mm 20-60
Maks. nurmikkoala m² 5.000
Äänenpaine LpA dB(A) 48
Toleranssi KpA dB(A) 3
Paino kg 15
Ääniteho LWA dB(A) 59
Maks. nousu % 45
Leikkuuleveys cm 28
Akkuteknologia Li-Ionen

JÄTÄ TARJOUS- TAI
VAIHTOTARJOUSPYYNTÖ

Tai voit soittaa ja kysyä tarjousta suoraan asiantuntijalta:

Mikko Silonsaari: (05) 6129 020

Veli-Matti Suutari: (05) 6129 036





    Olen kiinnostunut rahoituksesta

    Tarjoan vaihtolaitetta