Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Etsitkö tuotetta?

Yamaha F100 FETL

Yamaha F100 DETL/DETX perämoottori 1Yamaha F100 DETL/DETX perämoottoriYamaha F100 DETL/DETX perämoottori 1Yamaha F100 DETL/DETX perämoottori 2Yamaha F100 DETL/DETX perämoottori 3

Yamaha F100 FETL

12.290,00

Uusi Yamaha F100 perämoottori lukeutuu teholuokkansa monipuolisimpiin ja käyttäjäystävällisimpiin perämoottoreihin. Muualta on vaikeaa löytää parempaa vastinetta rahalle, kun tarkastellaan moottoreiden tehoa suhteessa niiden arvoon.

Yamahan uusimman nelitahtiteknologian ansiosta molemmat mallit tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn: niiden ominaisuuksia ovat muun muassa kaksi kannen yläpuolista nokka-akselia (DOHC), jotka parantavat kiihtyvyyttä, 16 venttiiliä, edistyneet imu- ja pakojärjestelmät ja Yamahan ainutlaatuinen elektroninen polttoaineen monipisteruiskutus (EFI).

Yamahan luotettavuuden puolesta puhuu myös se, että me Urheilu-Koskimiehessä olemme edustaneet Yamahaa aina 70-luvulta asti!
Yamaha perämoottorien kanssa sanonta “Lähtee kuin palmun alta” tulee varmasti tutuksi, sillä säällä kuin säällä, lähtee Yamaha aina yhtä luotettavasti käyntiin.

Avainsanat tuotteelle , .
Tuotemerkit:

OMINAISUUDET

  • EFI (electronic fuel injection) – Puhtaampi, tehokkaampi ja taloudellisempi
  • Kaksi kannen yläpuolista nokka-akselia (DOHC) parantavat suorituskykyä
  • Y-COP-ajonesto
  • Uistelunopeuden säätö
  • Laaja-alainen sähköhydraulinen trimmaus- ja kippausjärjestelmä
  • Matalan veden ajojärjestelmä lähellä rantaa ajoa varten
  • Makeavesihuuhtelujärjestelmä
Yamaha F100 DETL/DETX perämoottori 2

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.

Soita suoraan myymäläämme:

Perämoottorit: (05) 6129 032