Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Yamarin 63 DC + Yamaha F150 DETX // HUIPPU-UUTUUS!

Yamarin 63 DC + Yamaha F150 DETX // HUIPPU-UUTUUS!

47.500,00

Yksi kauden 2020 odotetuimmista uutuuksista!

Kaudelle 2020 rungoltaan täysin uudistunut Yamarin  63 DC on hurmaava yhdistelmä ajomukavuutta ja huoletonta ajanviettoa perheen ja ystävien kesken. Uuden rungon ansiosta veneen ajo-ominaisuudet ovat parantuneet entisestään ja sisätilat on saatu väljemmiksi, unohtamatta veneen modernia ulkonäköä.

Avotila on selkeäpiirteinen ja helppokulkuinen. Rennolle yhdessäololle on veneessä luotu erinomaiset edellytykset, sillä avotilan saa vaivatta muutettua mukavaksi kuuden hengen oleskelutilaksi kääntämällä vain etuistuimet toisin päin. Lisävarusteena saatavat pöytä, aurinkotaso ja jääkaappi antavat viimeisen silauksen onnistuneelle kesäpäivälle vesillä.

Veneen reilunkokoiset uimatasot paitsi sujuvoittavat liikkumista veneen ja rannan välillä, ne myös suorastaan kutsuvat virkistäytymään veteen rauhaisassa satamassa. Uuden Yamarin 63 DC:n keulakajuutassa on makuutila kahdelle henkilölle sekä säilytystilaa matkatavaroille. Keulan runkoikkunat, kajuutan  kattoikkunat sekä pehmusteiden vaaleat sävyt tekevät kajuutasta valoisan ja lisäävät tilantuntua.

Yamarin 63 DC:n uudistunut runko hemmottelee kuljettajaa ensiluokkaisilla ajo-ominaisuuksilla. Pohjan muotoilu sekä negatiiviset palteet tekevät veneestä erittäin vakaan ja ajokokemus on varsin tasapainoinen. Veneen ohjaus on tarkka, mikä ansiosta esimerkiksi satamamanööverit sujuvat vaivatta. Yamarin 63 DC:n ajoergonomiaan on kiinnitetty huomiota veneen suunnittelussa.

Yamarin 63 DC + Yamaha F150 DETX, 47 500€ + tk.
Kesäkampanjassa nyt kaupan päälle veneeseen peräkuomu! Varuste-edun arvo 1390€

Pyydä huipputarjous haluamillasi lisävarusteilla!

Tuotemerkit:

OMINAISUUDET

  • Avoin ja tilava
  • Erinomainen ajettavuus
  • Isokokoiset uimatasot
  • Yamarin Q -järjestelmä (ajotietokone+karttaplotteri)

 

 

TEKNISET TIEDOT

  • Pituus: 6,30m
  • Leveys: 2,35m
  • Henkilömäärä: 6
  • Polttoainesöiliö: 160 litraa

JÄTÄ TARJOUS- TAI
VAIHTOTARJOUSPYYNTÖ

Tai voit soittaa ja kysyä tarjousta suoraan asiantuntijalta:

Tomi Siiropää: 0500 843 212

Mikko Parviainen: 044 501 8787

Arto Saukkonen: 0400 755 575

Olen kiinnostunut rahoituksesta

Tarjoan vaihtolaitetta