Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Etsitkö tuotetta?

Moottoripyörät ja varusteet

UK Koskimiehestä löydät asiantuntijat ja valikoimasta heti ajoon valmiit moottoripyörät sekä tilauksesta räätälöitävät mallit aina tarpeisiisi vastaten. Voit tiedustella verkossa mallia ja lisätarvikkeita – laskemme sinulle tarjouksen. Tutustu edustamiimme merkkeihin tällä sivulla! Mikäli haluat, voit tutustua käytettyihin moottoripyöriin tai pyytää vaihtotarjousta nykyiselle laitteellesi vaihdokit-sivullamme. Muista myös rahoitustarjouksemme, josta löydät lisää tietoa rahoitussivultamme. Voit ottaa yhteyttä tällä sivulla löytyvällä lomakkeella tai tulla käymään myymälässämme niin voimme keskustella tarpeestasi tarkemmin. Tarjoamme lisäksi kattavasti varaosat ja huollon sopimuskumppanimme kautta. Ajokauteen löydät liikkeestämme myös kaikki tarvittavat moottoripyörävarusteet: moottoripyöräkypärät, ajovarusteet ja moottoripyöräkengät.

  • Garmin Virb Ultra 30

  • Tarjous

    Garmin Zumo 595 LM

    749,00 675,00
Esimerkkilaskelma: Yamaha Tracer: Hinta 14 400 €,  käsiraha 1440 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 250 €. Kuukausierä sisältää koron 3,99 %, perustamismaksun 150 € ja käsittelykulun 8 €/kk. Rahoitettava osuus yht. 12 700€, luottokustannukset yht. 2012.31 € , todellinen luottohinta 16512.31 € ja todellinen vuosikorko 5,95 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, PL 00058 Santander, Helsinki.
Kysy lisää myyjiltämme!

Hei, voisimmeko
olla avuksi?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikalle, voit pyytää tarjousta, tiedustella vaihtomahdollisuutta laitteellesi tai kysyä lisätietoa malleistamme. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Soita suoraan asiantuntijalle:

Moottoripyörät: 0500 843 212
Valikoimassamme