Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Jääkiekko

UK Koskimiehen jääkiekko-osasto on maakunnan kattavin. Meiltä löydät laadukkaat jääkiekkovarusteet, kuten jääkiekkomailat, jääkiekkokypärät, jääkiekkoluistimet, jääkiekkohanskat ja maalivahdin varusteet monipuolisesti aina harrastelijasta ammattitasolle asti. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tarpeisiisi sopivan varusteen ja opastavat kysymyksissä. Laajassa valikoimassamme on laatua vaativaankin makuun ja valinnanvaraa useista eri hintaluokista. Tuotemerkit ovat alan johtavilta valmistajilta, kuten Bauer, CCM ja Warrior. Katso lisää myymälästämme löytyviä tuotemerkkejä ja tuotteita tältä sivulta. Toimitamme varusteet ja seuravaatteet ympäri Suomen: tutustu seurakauppaamme ja tiedustele räätälöityä toimitusta asiantuntijoiltamme.

BAUER 3D SKATE LAB

Bauer 3D luistinskanneri on saavuttanut suuren suosion harrastajien ja ammattilaisten keskuudessa. Skannerilla selvitämme nopeasti juuri sinulle parhaiten sopivan luistinmallin.

Nyt pystymme myös teettämään Bauer-custom luistimet. Luistimet valmistetaan sinun 3D Skate Lab -skannauksen perusteella ja niitä voidaan personoida oman mieletymystesi mukaan.

CCM 3D Fit Scanner

CCM 3D Fit Scannerin avulla pystymme näkemään mikä luistin on juuri sinun jalallesi sopiva. Oikealla luistimella parannat suorituskykyäsi merkittävästi.

Hei, voisimmeko
olla avuksi?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikalle, voit kysyä meiltä lisää oheisella lomakkeella tai puhelimitse.

Soita suoraan asiantuntijalle:

Jääurheilu: (05) 6129 033