Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Pyöräily

UK Koskimiehestä löydät maakunnan kattavinta pyöräilyosaamista ja laajimman valikoiman: polkupyörät maastoon, kadulle ja radalle. Valikoimastamme löytyy sopiva polkupyörä juniorista senioriin ja työmatkapyöräilijästä kilparadoille saakka. Asiantuntijamme opastavat sinua löytämään lisäksi tarvitsemasi varusteet ja tarvikkeet useasta eri hintaluokasta. Triathlon-lajin harrastajille ja kilpailijoille tarjoamme myös optimaalisen kokonaisuuden: tutustu lisäksi juoksun ja uinnin osastoihimme.

Pyöräilyvalikoimamme tuotemerkit ovat alan johtavia valmistajia, kuten Trek, Focus, Nishiki, Tunturi, Crescent ja Helkama sekä useat muut laadukkaat pyörämerkit. Voit myös tuoda pyöräsi meille asiantuntevan pyöräasiantuntijan huollettavaksi.

UK Koskimies on Lappeenrannan alueen monipuolisin sähköpyörämyyjä. Valikoimastamme saatavilla sähköpyörät maantielle ja maastoon!

Hei, voisimmeko
olla avuksi?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikalle, voit kysyä meiltä lisää oheisella lomakkeella tai puhelimitse.

Soita suoraan asiantuntijalle:

Pyöräily: (05) 6129 012