Kaikki urheiluun ja vapaa-aikaan

Yamarin

Veneilyn kuuluu olla vaivatonta, turvallista ja mukavaa!

Yamarin -veneissä yhdistyvät veneenrakennustaidon uusimmat tekniikat sekä ajaton muotoilu tyylikkääksi kokonaisuudeksi, jossa mistään ei tarvitse tinkiä. Veneilyn kuuluu olla vaivatonta, turvallista ja mukavaa. Siksi Yamarin-veneiden tärkein ominaisuus on huippuluokan ajettavuus, joka saa vuodesta toiseen kiitosta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin venetesteissä.

Kauden 2019 Yamarin-uutuusmallit 88 DC ja 63 BR on varustettu edistyksellisellä Yamarin Q -infotainment-järjestelmällä, jonka suuri ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö yhdistää elektroniset kartat, ajotietokoneen ja viihdejärjestelmän osaksi moottoriveneen perusvarustusta. Kaikki tarvittava kartoista ja moottorin mittaristosta aina paikallissäähän, veneen käsikirjoihin ja muihin ohjemateriaaleihin on koottu kätevästi yhteen paikkaan. Yamarin Q tekee veneilystä entistäkin helpompaa.

Yamarin on jo vuosikymmenien ajan ollut arvostettu venemerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät niin luotettavuus, mukavuus, kuin myös ajaton tyylikkyys. Sen laatu yhdistetään myös vahvasti Yamahaan, joka loi Yamarinista Pohjoismaiden suosituimman venemerkin.

EmPowered by Yamaha on enemmän kuin viesti Yamarinin suoritustehosta. Se on lupaus, joka voimaannuttaa käyttäjäänsä. Lupaus kertoo siitä, kuinka sekä vene että veneilijä saavuttavat yhdessä ennennäkemättömiä kokemuksia. Niitä kokemuksia, jotka vain Yamaha tekee mahdolliseksi.

 

Tälle sivulle olemme valikoineet Yamarin suosikit ja huippu-uutuudet. Tutustu monipuoliseen Yamarin-mallistoon, valitse omasi ja pyydä meiltä huipputarjous haluamillasi varusteilla!

Toimitamme veneet ajovalmiina paketteina rantaan kuin rantaan!

JÄTÄ TARJOUS- TAI
VAIHTOTARJOUSPYYNTÖ

Tomi Siiropää: 0500 843 212

Arto Saukkonen: 0400 755 575

    Olen kiinnostunut rahoituksesta

    Tarjoan vaihtolaitetta