Haussa graafinen suunnittelija / sisällöntuottaja

Graafinen suunnittelija / Sisällöntuottaja

Hoidat UK Koskimiehen printti ja digimainonnan tuotannon yhdessä markkinointi & myyntitiimimme kanssa. Omaat vahvaa kokemusta printti ja digimainoksien tekemisestä, sekä hallitset myös oman videotuotannon kuvaamisen ja editoimisen. Hallitset sujuvasti kuvan ja videon käsittelyohjelmat (kuten Photoshop, Illustrator, InDesign).

UK Koskimiehen verkkokauppaan tuotteiden lisääminen ja muokkaaminen kuuluu myös osaksi päivittäisiä työtehtäviä. Tähän tehtävään saat koulutuksen alustavalmistajaltamme ja muulta tiimiltämme.

 

Lisäinfo:

Koskimiehen mainonta printti & digimedioissa on lähes päivittäistä, eli pääset monipuolisesti toteuttamaan mainonnan tekemistä paikallisiin printtimedioihin ja digitaaliseen toimintaympäristöön. Teemme yhteistyötä myös mainostoimiston kanssa, mutta pääsääntöisesti pystyt toteuttamaan mainonnan itsenäisesti yhdessä markkinointitiimimme kanssa. Tulemme jatkossa tuottamaan video tuote-esittelyjä, ja muuta Vlogimaista tuotantoa. Hallitset siis sujuvasti myös videoiden kuvaamisen ja editoimisen.

Verkkokauppa kehittyy ja kasvaa, UK Koskimies hyppää kelkkaan mukaan. Osa päivittäistä tekemistä tulee olemaan myös tuotteiden lisääminen verkkopalveluun.

 

HAEMME JA ARVOSTAMME

  • Hyvää asennetta ja halua oppia uutta
  • Ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja jämäkkää päätöksenteko- ja paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa
  • Ammatillista tai teknillistä koulutusta ja työkokemuksen kautta hankittua käytännön osaamista haettavaan työtehtävään
  • Joustavuutta sesonkiaikana

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen janne.koskimies(at)koskimies.fi
Muut tiedustelut työpaikkoihin liittyen voi tiedustella samasta sähköpostista.
Lisätietoja meistä – www.koskimies.fi

 

Täytämme haettavan paikan heti kun oikeanlainen henkilö meille löytyy.

Hei, haluaisitko kysyä lisätietoja paikasta?

Palvelemme mielellämme! Kysy lisää kätevästi oheisen lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse!

    Olen kiinnostunut rahoituksesta

    Tarjoan vaihtolaitetta