Garmin Spring Deal 2022

Garmin Spring Deal 2022

Garmin Spring Deal 2022 – hyödynnä jopa 400 euron etu!

Nyt kannattaa päivittää kaikuluotain tai karttaplotteri Garminin uuteen malliin ja hyödyntää samalla Garmin Spring Deal -kampanja.

Kun ostat Garmin GPSMAP-, ECHOMAP- tai Panoptix -laitteen ja rekisteröit sen Garminin sivuilla, saat 200-400 euron alennuskoodin Garmin.fi -sivustolle. Voit käyttää sen esimerkiksi älykelloon, aktiivisuusrannekkeeseen tai autonavigaattoriin. 

UK Koskimiehessä asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan laitteen. Saat meiltä kampanjaan kuuluvia laitteita huippuedullisesti. Alla on listattuna tuotteita, joista saat 200 euron kampanjakoodin Garminin sivustolle.

 

Lisätietoa kampanjasta:

Kampanja koskee vain tiettyjä laitteita. Ostamasi tuote tulee rekisteröidä 30.06.2022 mennessä. Lisätietoa kampanjatuotteista saat UK Koskimiehestä tai osoitteesta: https://www.garmin.com/marinespringdeal

Saat alennuskoodin, kun rekisteröit laitteesi Garmin.fi -sivustolla. Ohjeet rekisteröintiin osoitteesta: https://www.garmin.com/marinespringdeal

Kampanjakoodin summa riippuu ostettavasta tuotteesta. Voit käyttää koodin mihin tahansa tuotteeseen Garmin.fi -sivustolla. Alennuskoodi on voimassa vain yhdellä ostokerralla, koodeja ei voi yhdistää. Koodi vanhenee 30.9.2022.

Kampanja on voimassa 1.5.–30.6.2022.

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021