Warrior HG BilleBeino Pro LE

Alkaen 109,00 €
Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
Warrior HG BilleBeino Pro LE

Warriorin ja Billebeinon ainutlaatuisena yhteistyönä syntyneet Limited edition -hanskat tekevät sinusta kaukalon tyylikkäimmän pelurin. 

Hybrid Taper Fit -muotoilu myötäilee käden luonnollista muotoa ja maksimoi näin liikkuvuuden samalla parantaen suojausta. Pro Cuff -mansetti helpottaa ranteen liikkuvuutta ja sitä myötä kiekon käsittelyä, suojaten myös rannetta paremmin iskuilta.

Buttersoft Feel -sisäkangas yhdessä AXYFLEX -peukalon ja anatomisesti joustavan päällisen kanssa antavat hanskoille heti pelivalmiin tuntuman ja korkeatasoiset VN ja HD IXPE -foamit suojaavat käsiäsi kovimmiltakin iskuilta.

Propalm -kämmenessä yhdistyy kestävyys ja hyvä mailatuntuma ja sisäpuolen kirkkaankeltainen WARTECH FNC -sisävuori on vahvistettu Polygienellä pitäen kädet kuivina, puhtaina ja hajuttomina pidempään.

 

Hanskoja saatavilla rajattu erä.

 

Warrior, Billebeino, jääkiekkohanskat, jääkiekko

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Warrior HG BilleBeino Pro LE
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021