Asiakaspalvelu

TOIMITUSTAVAT JA PALAUTUS

Toimitamme paketin sinulle Postipakettina tai Matkahuollolla, joko lähimpään postiin, pakettiautomaattiin tai Matkahuollon noutopisteeseen.
Voit myös noutaa paketin myymälästämme. 

Käytämme Posti-lähetysten toimittamiseen Smartpostia, josta saat puhelimeesi ilmoituksen kun paketti on saapunut.
Pakettiautomaattilähetykset toimitetaan valitsemaanne pakettiautomaattiin.

Saat tekstiviestillä koodin, kun paketti on noudettavissa.

 

Toimitustavat:

Toimitus lähimpään postitoimipaikkaan / Matkahuoltoon / Pakettiautomaattiin
Toimitusaika: 5–7 arkipäivää
6,90 €

Postipaketti lähimpään pakettiautomaattiin
Toimitusaika: 5–7 arkipäivää
7,90 €

Matkahuoltolähetys isoissa tuotteissa (esim. polkupyörät) 69,90€

N
outo myymälästä
1–2 arkipäivää
Ilmainen

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Etämyynnin kautta ostetulla tuotteella on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakas voi tutustua tuotteeseen samoin kuin hän voisi tutustua tuotteeseen liikkeessämme Ratakadulla. Tuotepakkaus on avattava varovasti. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä myyntikuntoisia tuotteita ja kaikki alkuperäiseen pakettiin kuuluvat osat ja asiakirjat (kuten ohjekirjat ja mahd. lisävarusteet) tulee olla mukana.

Asiakas on vastuussa palautettavien tuotteiden asianmukaisesta pakkaamisesta. Myyjä (Urheilu-Koskimies Oy) ei vastaa palautettavien tuotteiden puutteellisesta pakkauksesta johtuvista kuljetusvaurioista. Asiakkaan virheestä johtuvat kustannukset peritään asiakkaalta.

Tuotteen palauttaminen tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella perille asti palautusosoitteeseen. Emme nouda postitoimipaikasta noudettavaksi merkittyjä paketteja.

Tuotteen palautuksen suhteen asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme toimintaohjeiden saamiseksi sähköpostitse verkkokauppa@koskimies.fi

Palautusosoite:
Urheilu-Koskimies Oy
Ratakatu 37-39
53100 Lappeenranta

 

Takuu ja virhevastuu

Sovellamme kaikkiin tuotteiden takuuaikoihin valmistajien antamia takuuehtoja. Tuotteiden takuut riippuvat valmistajasta ja käytetyistä komponenteista, ja tarkemmat takuuajat selviävät valmistajien ohjekirjoista sekä nettisivuilta.

Takuu kattaa materiaali- tai valmistusvirheistä johtuvat viat. Normaali kuluminen, puutteellisesta ylläpidosta, huollon laiminlyönnistä, virheellisestä asennuksesta tai käytöstä aiheutuvat viat tai toimintahäiriöt eivät kuulu takuun piiriin.

Virheen havaittuaan, asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä asiakaspalveluumme > verkkokauppa@koskimies.fi

 

 

 

Copyright UK Koskimies 2021