PYÖRÄILY

PYÖRÄILY

UK Koskimiehestä löydät maakunnan kattavinta pyöräilyosaamista ja laajimman valikoiman: polkupyörät maastoon, kadulle ja radalle. Valikoimastamme löytyy sopiva polkupyörä juniorista senioriin ja työmatkapyöräilijästä kilparadoille saakka. Asiantuntijamme opastavat sinua löytämään lisäksi tarvitsemasi varusteet ja tarvikkeet useasta eri hintaluokasta. 

Pyöräilyvalikoimamme tuotemerkit ovat alan johtavia valmistajia, kuten Trek, Nishiki, Tunturi, KTM, Crescent ja Helkama sekä useat muut laadukkaat pyörämerkit. Voit myös tuoda pyöräsi meille asiantuntevan pyöräasiantuntijan huollettavaksi.

UK Koskimies on myös Lappeenrannan alueen monipuolisin sähköpyörämyyjä. Valikoimastamme saatavilla sähköpyörät maantielle ja maastoon!

UK Koskimies on mukana tukemassa työmatkapyöräilyä. Työsuhdepyörän voi hankkia liikkeestämme Ratakadulta tai pyytämällä tarjouksen verkkosivujemme kautta. Lue lisää työsuhdepyöristä.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 372

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Trek Roscoe 8 maastopyörä
    Trek Roscoe 8 Mulsanne Blue maastopyörä
    Alkaen 1 690,00 €
  2. Helkama SE11L 11v 28″
    Helkama SE11L 11v 28″ sähköpyörä
    Alkaen 3 790,00 €
Sivu
per sivu

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021