Työsuhdepyörät

Työsuhdepyörät

Valitse työsuhdepyöräsi UK Koskimiehen kattavasta valikoimasta

UK Koskimies on mukana tukemassa työmatkapyöräilyä. Olemme mm. GoByBiken, Vapauden, EpassiBIKEn ja FleetBiken kumppaniliike.

Työsuhdepyörä tulee työntekijän vapaaseen käyttöön. Sillä voi ajaa sekä työmatkat että vapaa-ajan lenkit. Pyöräksi voi valita minkä tahansa pyörän, etu koskee sekä tavallisia että sähköavusteisia pyöriä.

Työsuhdepyörän voi hankkia liikkeestämme Ratakadulta tai pyytämällä tarjouksen verkkosivujemme kautta.

Asiantuntijamme auttavat työntekijää valitsemaan hänelle sopivan pyörän. Edun piiriin voi sisällyttää enintään 4000€:n arvoisen pyörän ja varusteet. Tätä kalliimman pyörän ylimenevän summan työntekijä maksaa kaupan alussa.

UK Koskimiehen pyöräilyosastolta löytyy myös tarvittavat tuotteet pyörän varusteluun. Etuun kuuluvia varusteita ovat kypärä, lukko, valot, nastarenkaat sekä pyörään kiinteästi kuuluvat varusteet.

Kun työntekijä on valinnut työsuhdepyöränsä, hoidamme pyörän laskutuksen työsuhdepyöräpalvelun kautta.


Pyöräedusta

Pyöräetu on verovapaa luotoisetu 1200 euroon asti vuosittain. Kokeile alla olevien linkkien kautta, kuinka paljon hyödyt edusta työntekijänä/työnantajana:

GoByBike laskuri
Vapaus laskuri

 

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021