Marttiini Damascus puukko

Tarjoushinta 459,00 € Normaalihinta 599,00 €
Ei varastossa
SKU
C2092

Damascus on Marttiinin lahjapuukkojen lippulaiva!

Marttiini Damascus -puukon terä on valmistettu ruostumattomasta Damascus-teräksestä. Terässä on yhdistelty kahta eri huippulaatuista teräsmateriaalia yhteensä 120 kerrokseen erityistä valmistustekniikkaa käyttäen. Kahden eri materiaalin vuorottelu ja terän moninaiset käsittelyt tuovat esiin henkeäsalpaavan kauniin kuvion terän pintaan.Puukon kahva on huolella käsiteltyä ja viimeisen päälle muotoiltua suomalaista visakoivua. Damaski-puukon helat ovat pronssivalua. Terän kaunis kuvio toistuu yksityiskohtaisesti kahvan päässä olevassa helassa, joka viimeistelee ylellisen ulkomuodon. Ruskea tyylikäs tuppi on valmistettu laadukkaasta nahasta.

 

Marttiini, puukko, retkeily, Damascus

Uniikki puukko itselle tai lahjaksi

Marttiini Damascus -puukot numeroidaan valmistusvuosittain, joten jokainen puukko on yksilöllinen keräilykappale. Ne soveltuvat keräilijöille vitriiniin, lahjaksi eläköityvälle työtoverille tai käyttöpuukoksi intohimoiselle eräilijälle.

Jokainen puukko toimitetaan hienossa puisessa lahjalaatikossa, joka on suunniteltu Marttiinin henkeä ja laatua huokuen.

Damascus terä

Damascus-terä valmistetaan yhdistämällä kahta eri teräslaatua (Cr 14 % ja 18 %; C 1,05 % ja 0,6 %) ohuina kerroksina. Terässä on 120 kerrosta, jotka on sulautettu toisiinsa erittäin kovan paineen alla korkeassa lämpötilassa. Tuloksena on hyvin kauniisti kuvioitu, ruostumaton ja erittäin kova (HRC 60) terä, joka pysyy terävänä pitkään. Terän teroittaminen onnistuu kätevästi esimerkiksi timanttiteroittimella.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Marttiini Damascus puukko
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021