Tietoa meistä

UK Koskimiehessä on erittäin monipuolinen valikoima yli 3000 m² tiloissa, joten olemme varmasti Etelä-Karjalan suurin ja asiantuntevin urheilun ja vapaa-ajan tavaratalo. Vuonna 1970 perustettu UK Koskimies tarjoaa erinomaisen palvelun ja valikoimasta vaatteet, varusteet, välineet, ajoneuvot, koneet ja veneet vapaa-aikaan ja eri lajeihin aina aloittelijasta kilpaurheilijaan. Vahvat alueelliset juuret ja vuosien myötä kasvanut asiantuntijuus ovat vertaansa vailla.

Olemme varustaneet urheilijat ja harrastajat aina vauvasta vaariin. Vaatteiden, varusteiden ja kenkien monipuolinen valikoima kattaa luottotuotemerkit ja laadukkaat uusimpien muotien mukaiset brändit useasta eri hintaluokasta ja varmasti jokaiseen makuun. Mikäli etsimääsi ei valikoimasta löydy, voimme tehdä tilauksen juuri sinulle. Meiltä myös seurat löytävät etsimänsä joustavasti seurakauppamme kautta.

 

Monipuolisten urheilu- ja vaateosastojen lisäksi myymälässämme on vuoden ympäri pysyvä venenäyttely, kesäisin runsaampi valikoima moottoripyöriä, mopoja, skoottereita ja mönkijöitä sekä talvisin monipuolinen moottorikelkkavalikoima. Tarjoamme turvallisen ja joustavan tavan maksaa ostoksesi erissä.

Järjestämme ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä, joista saat tietoa etukäteen parhaiten liittymällä UK Teamiin. Hyvän sijainnin ja laajan paikoitusalueen ansioista liikkeessä on helppo pistäytyä vaikka ohikulkumatkalla.

Copyright UK Koskimies 2021