Yamarin Cross

Yamarin Cross

Yamarin Cross kunnioittaa suomalaista veneensuunnitteluperinnettä.

Jokainen Yamarin Cross on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, alumiinirungot Ähtärissä ja lasikuitukannet Valkeakoskella ja Sammatissa. Laatutyö miellyttää paitsi silmää myös korvaa; vankan rakenteensa ansiosta Yamarin Crossissa on poikkeuksellisen hiljaiset runkoäänet.

Yamarin Cross -veneiden alumiini on tavallista paksumpaa ja vankempaa pro-tason alumiinia. Se kestää korroosiota paremmin ja on 30 % lujempaa kuin huviveneiden yleisesti käytetty alumiini. Laadukkaamman alumiinin ansiosta voit aloittaa veneilykauden ennen muita ja jatkaa vielä kun muut jo nostavat omia veneitään.

Cross Q -järjestelmän avulla teet veneilystä entistäkin vaivattomampaa. Cross Q -järjestelmä yhdistää karttaplotterin ja ajotietokoneen. Yhdestä näytöstä näet vaivattomasti kaiken oleellisen, mitä veneilleessäsi tarvitset.

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021