Yamarin Cross

Yamarin Cross

Yamarin Cross kunnioittaa suomalaista veneensuunnitteluperinnettä.

Jokainen Yamarin Cross on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, alumiinirungot Ähtärissä ja lasikuitukannet Valkeakoskella ja Sammatissa. Laatutyö miellyttää paitsi silmää myös korvaa; vankan rakenteensa ansiosta Yamarin Crossissa on poikkeuksellisen hiljaiset runkoäänet.

Yamarin Cross -veneiden alumiini on tavallista paksumpaa ja vankempaa pro-tason alumiinia. Se kestää korroosiota paremmin ja on 30 % lujempaa kuin huviveneiden yleisesti käytetty alumiini. Laadukkaamman alumiinin ansiosta voit aloittaa veneilykauden ennen muita ja jatkaa vielä kun muut jo nostavat omia veneitään.

Cross Q -järjestelmän avulla teet veneilystä entistäkin vaivattomampaa. Cross Q -järjestelmä yhdistää karttaplotterin ja ajotietokoneen. Yhdestä näytöstä näet vaivattomasti kaiken oleellisen, mitä veneilleessäsi tarvitset.

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021