Stihl iMow robottileikkurit

Stihl iMow robottileikkurit

Älykäs leikkuu, vaikuttava lopputulos

Tee puutarhanhoidosta astetta helpompaa. Stihlin uudet iMOW-robottileikkurit tarjoavat älykkään navigoinnin, sujuvan ohjauksen sovelluksen kautta sekä tehokkaan leikkuu- ja latausjärjestelmän.

 

Täydellinen leikkuutulos: Uusien iMOW®-mallien sydän on leikkuujärjestelmä, jonka leikkuuleveys on 28 cm. Kolme kääntyvää terää, joilla on suuri pyörimisnopeus, antavat siistin ja kauniin leikkuupinnan.

 

Suoriutuu jopa 55 %:n kaltevuudesta: Stihlin robottiruohonleikkurit leikkaa vaativimmankin nurmikon antaen täydellisen lopputuloksen – myös jyrkissä rinteissä. iMOW® suoriutuu enintään 40%:n kaltevuudesta ja iMOW® EVO enintään 45%:n – tai jopa 55%:n, jos se on päivitetty pitävillä erikoispyörillä.

 

Älykäs navigointi: Uusi iMOW® mukauttaa nopeuden ja ehkäisee jälkien muodostumista nurmikkoon älykkäillä käännöksillä ja vaihtelevalla kotiinajoreitillä / palaamalla aina lyhintä reittiä latausasemalle. 

 

Hallinnoi MY iMow-sovelluksella

Uuden MY iMOW® -sovelluksen avulla hallitset täysin robottiruohonleikkuriasi. 

  • Luo leikkuusuunnitelma

  • Määritä leikkuuvyöhykkeet

  • Säädä leikkuukorkeus

  • Aktivoi sadetunnistin

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021