Yamarin

Yamarin

Yamarin-veneissä yhdistyvät veneenrakennustaidon uusimmat tekniikat sekä ajaton muotoilu tyylikkääksi kokonaisuudeksi, jossa mistään ei tarvitse tinkiä. Veneilyn kuuluu olla vaivatonta, turvallista ja mukavaa. Siksi Yamarin-veneiden tärkein ominaisuus on huippuluokan ajettavuus, joka saa vuodesta toiseen kiitosta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin venetesteissä.

Suurin osa Yamarin malleista sisältää Yamarin Q Infotainment -järjestelmän, jonka suuri ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö yhdistää elektroniset kartat, ajotietokoneen ja viihdejärjestelmän osaksi moottoriveneen perusvarustusta. Kaikki tarvittava kartoista ja moottorin mittaristosta aina paikallissäähän, veneen käsikirjoihin ja muihin ohjemateriaaleihin on koottu kätevästi yhteen paikkaan. Yamarin Q tekee veneilystä entistäkin helpompaa.

Yamarin on jo vuosikymmenien ajan ollut arvostettu venemerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät niin luotettavuus, mukavuus, kuin myös ajaton tyylikkyys. Sen laatu yhdistetään myös vahvasti Yamahaan, joka loi Yamarinista Pohjoismaiden suosituimman venemerkin.

EmPowered by Yamaha on enemmän kuin viesti Yamarinin suoritustehosta. Se on lupaus, joka voimaannuttaa käyttäjäänsä. Lupaus kertoo siitä, kuinka sekä vene että veneilijä saavuttavat yhdessä ennennäkemättömiä kokemuksia. Niitä kokemuksia, jotka vain Yamaha tekee mahdolliseksi.

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021