Yamarin 67 DC 2024 + Yamaha F225

Tarjoushinta 85 500,00 € Normaalihinta 88 500,00 €
SKU
Q5992
Pyydä tuotteesta tarjous alla olevan lomakkeen kautta

Yamarin 67 DC tarjoaa keinon luoda unohtumattomia kesäelämyksiä. Kahdeksalle henkilölle mitoitettu 67 DC on toimiva ja tyylikäs kokonaisuus, jonka isommista päiväretkiveneistä tutut varusteet ja ominaisuudet nostavat kokoluokkansa kärkeen. Yamarin 67 DC on parhaimmillaan perheen tai kaveriporukan päiväretkiveneenä.

 

Yamarin 67 DC + Yamaha F200XCA2 + Comfort package  77 500 €

Yamarin 67 DC + Yamaha F225XCB + Premium package  87 000 €

 

Yamarin 67 DC:n Comfort Edition -varustepaketti sisältää peräkuomun, tuulilasinpyyhkijän apukuljettajan puolelle, satamapeitteen, trimmitasot sekä pöydän ja avotilan aurinkopedin.

Premium Edition sisältää näiden lisäksi vesihiihtokaaren, jääkaapin, pentterin painevesijärjestelmällä, lieden, vesi-wc:n septitankilla ja verholla, keulapotkurin, keulaportaan, maasähköjärjestelmän sekä rantautumispaketin.

 

Pyydä tarjous venepaketista: 

Tomi Siiropää 0500 843 212 / tomi.siiropaa@koskimies.fi
Matti Rinne 0400 213 332 / matti.rinne@koskimies.fi

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 6,76 m

  • Leveys: 2,55 m

  • Paino: 1480 kg (ilman moottoria)

  • Henkilömäärä: 8

  • Polttoainesäiliön tilavuus: 195 litraa

  • Nopeus: 46 solmua (F250 moottorilla)

 

Käytännöllinen ja viihtyisä avotila

Yamarin 67 DC:n avotilassa on mukava U-sohva ja kaksipaikkaisen kuljettajan istuimen kääntyvä selkänoja täydentää istuinryhmän seitsenpaikkaiseksi seurustelualueeksi. Avotilan keskelle saa pöydän ja aurinkoisina päivinä veneretkellä voidaan lepäillä avotilaan asetettavalla aurinkopedillä (molemmat Comfort Edition -lisävarustepaketissa).

Pidemmille matkoille lisäkäytännöllisyyttä tuovat Premium Edition -lisävarustepaketin jääkaappi, pentteri painevesijärjestelmällä sekä liesi, jonka suojalevy aukeaa näppäräksi työtasoksi kokkailuille. Avotilan käytännöllisyyttä täydentävät reilunkokoiset säilytystilat sekä mukitelineet.

 

Valoisa ja tilava kajuutta

Veneessä on lukittavalla liukuovella varustettu kajuutta, johon suuret runkoikkunat ja avattava kattoluukku tuovat valoa. Kajuutta sopii mainiosti kahden aikuisen nukkumapaikaksi, samoin kuin lasten päiväunipaikaksi ja retkitavaroiden säilytykseen. Kajuutan vuoteen alla on suuri säilytystila ja asuttavuutta täydentää lisävarusteena saatava wc.

 

Turvallista kulkemista veneessä

Veneeseen kulku ja siinä liikkuminen on helppoa ja turvallista suuren tasaisen keulakannen, kiinteiden portaiden, selkeiden askelmien ja isojen uimatasojen ansiosta. Premium Edition -lisävarustepakettiin kuuluva vesihiihtokaari toimii perässä myös tukikaiteena varmistaen osaltaan turvallista liikkumista uimatasoilla. Keulaan ja perään on sijoitettu reilunkokoiset säilytysluukut köysille.

 

Tyylikäs ilme ja sekä ergonominen ohjaamo

Rungon mustat yksityiskohdat, tummapintaiset suuret runkoikkunat ja musta tuulilasin kaari täydentävät 67 DC:n tyylikästä ja laadukasta vaikutelmaa. Ohjaamon suunnittelussa on panostettu tyylikkyyden lisäksi ergonomiaan: näytön ja mittariston sijoitteluun on kiinnitetty erityishuomiota. Kuljettajalla on edessään selkeä 10-tuumainen Yamarin Q -näyttö (lisävarusteena on valittavissa 16-tuumainen).

 

Erinomaiset ajo-ominaisuudet ja vakaa kulku

Yamarineille tuttuun tapaan myös uuden 67 DC:n ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset. Leveän vesilinjan ansiosta vene on vakaa ja kulku on tasaista. Huippunopeus Yamaha 250 hevosvoimaisella moottorilla nousee 46 solmuun. Turkkimateriaalivaihtoehtona kaudella 2023 on flexiteek.

 

Yamarin, yamarin67dc, 67dc, yamarin 67 dc, yamarin 67, daycruiser, vene, veneily, veneet, veneet 2023, kampanjaveneet, uudet veneet

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yamarin 67 DC 2024 + Yamaha F225
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021