ZEISS Secacam -riistakamerat

ZEISS Secacam -riistakamerat

ZEISSin riistakamerat tarjoavat sinulle näkymän piilotettuihin maailmoihin yksityiskohtaisilla ja korkean kontrastin kuvilla. Ne mahdollistavat yksittäisten eläinten luotettavan seurannan sekä eläinten liikkeiden havaitsemisen metsästysalueellasi.

Secacam 5 & 7 ovat helppoja käyttää jopa ilman laajaa teknistä osaamista – niiden älykkäät oletusasetukset ovat jo täydelliset useimpiin käyttötarkoituksiin. Kaikki paristot, SD-kortti ja SIM-kortti ovat jo valmiiksi asennettuina.

 

  • Kiinnitä turvallisesti. Kiinnitä kamera hihnalla tai kaapelilukolla maastoon ja voit aloittaa valvonnan heti kiitos plug-and-play-toiminnon.

  • Helppo aloittaa. Riistakamerassa on älykkäät oletusasetukset eri käyttötarkoituksiin. Muutosten tekeminen on helppoa suuren näytön ja taustavalaistujen näppäinten ansiosta.

  • Yhdistä vaivattomasti. Yhdistä riistakamera Zeiss Secacam -sovellukseen syöttämällä kameran mukana tuleva aktivointikoodi, ja se on siinä!

 

 

Kysy lisää myyjiltämme:

Tuomo Joronen, p. 050 590 6114 / tuomo.joronen@koskimies.fi

Tuija Nykänen, p. 050 563 1111

 

Katso kaikki riistakamerat täältä.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021