AMOQ Vision Vent Beer ajolasit

89,00 €
Varastossa
SKU
K7317

AMOQ Vision Vent Beer ajolasit

Ajokokemuksesi on nyt seuraavalla tasolla AMOQ Vision -moottorikelkkalasien avulla. Lasien hihnaan lisätyt hauskat kuviot tuovat lisäpotkua tyyliin.

Vision-laseissa yhdistyy mukavuus ja suorituskyky. Kehyksettömät lasit tarjoavat joustavan rungon ja magneettiteknologian, joka mahdollistaa nopean linssinvaihdon.

Laseissa on kolmen tiiveyden vaahtomuovi, josta sisin kerros on suunniteltu iskujen vaimentamiseen, ja lähinnä kasvoja oleva kerros auttaa pitämään sinut kuivana ja mukavana poistamalla hikeä ja kosteutta.

Vision-laseilla varmistat huippuluokan näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Vent+ -linssi tarjoaa erinomaisen tuuletuksen pitäen lasit huurteettomina.

Lyhyesti sanottuna nämä ovat mahtavat ajolasit, jotka ovat ansainneet parhaat arvostelut Skandinavian metsissä tehdyissä testeissä!

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Joustava runko

  • Vent+ tuplalinssi

  • 100% UV-suoja

  • Kolmen tiiveyden vaahtomuovi

  • Silikonipinnoitteinen hihna

  • Magneettinen linssinvaihto

  • Naarmuuntumista ja huurtumista vastaan käsitelty linssi

 

Amoq, Vision Vent Beer, kulta peili, 645-23130305, Moottorikelkkalasit, Kelkkailulasit, Kehyksettömät ajolasit, Vision-lasit, Nuorten moottorikelkkalasit, Magneettinen linssinvaihto, Joustavat ajolasit, Vent+ linssi, UV-suoja lasit, Kolmen tiiveyden vaahtomuovi, Huurteettomat moottorikelkkalasit, Moottorikelkkavarusteet, Skandinaaviset ajolasit, Hauskat hihnakuvioinnit, Lumi- ja talviurheilulasit

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AMOQ Vision Vent Beer ajolasit
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021