Bauer NEXUS Tracer Jääkiekkomaila

Alkaen 149,00 € Normaalihinta 169,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
Bauer NEXUS Tracer Jääkiekkomaila

Bauer NEXUS Tracer Jääkiekkomaila

Kontrolloi kiekkoa ja ennakoi peliä paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Ammattilaistason pelaajille suunniteltu TRACER on NEXUS tuoteperheen kevyin jääkiekkomaila. Nexus Tracer on valmistettu hyödyntäen teknologioita, jotka mahdollistavat ennennäkemätöntä kiekonkäsittelyä ja kontrollia. Saat jokaisen laukauksen lähtemään lavasta rakettimaisella nopeudella uudistetun tasapainotuksen sekä Mid-Kick-profiilin ansioista. 

 

Ominaisuudet:

ER Spine – Teknologia parantaa jäykkyysprofiilia. Maila tuntuu kädessä entistä paremmalta ja parannat mailankäsittelyä sekä kontrollia.

Uudistunut Mid Kick Flex -profiili – Tunne optimaalinen tasapainopiste, saat tehokkaamman energiansiirron syöttö- ja laukaisutilanteissa.

TeXtreme® Carbon Fiber Wrap – Lavassa ja varressa oleva sekä ultravahva että -kevyt pinnoite suojaa tehokkaasti iskuilta.

CONNECTECH-teknologia – Lavassa ja varressa käytetty teknologia vaimentaa iskuja syöttö- ja laukaisutilanteissa. Saat myös paremman kiekkotuntuman.

 

Bauer, Nexus Tracer, S24, 1063695, jääkiekkomaila, maila jääkiekko, mailat, Mid Kick Point, kokokomposiitti

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bauer NEXUS Tracer Jääkiekkomaila
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021