CCM Jetspeed FT7 Pro jääkiekkomaila

Alkaen 139,00 € Normaalihinta 159,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
CCM Jetspeed FT7 Pro jääkiekkomaila

CCM Jetspeed FT7 Pro jääkiekkomaila

CCM Jetspeed FT7 Pro -mailassa on luotettava Hybrid Kick Point sekä uusi RR-110-lapa, jossa on käytetty Helicoid-teknologiaa. Lapa on valmistettu useasta hiilikuitukerroksesta, mikä lisää sen kestävyyttä merkittävästi. Kiekkotuntuma ja -hallinta nousevat uudelle tasolle. 

FT 7 Pro -maila on erittäin kevyt mutta silti kestävä Nanolite Shield -teknologian ansiosta. Saat peliisi nopeutta ja hallintaa.

 

  • Hybrid Kickpoint: Yhdistelmä voimaa ja tarkuutta. Voit laukoa eri laukaisutyyleillä, koska maila taipuu helposti ja nopeasti. 

  • Nanolite Shield Carbon Layering: Kevyt mutta kestävä. Nanolite Shield -teknologiassa varsi on tuettu paksummalla hiilikuitukerroksella, joka suojaa mailan erittäin kevyttä ydintä.

  • Pyöreä R-varsimuotoilu: Maksimaalista mukavuutta. Virtaviivainen varren muotoilu pyöristetyillä kulmilla sekä koverilla sivuilla.

  • R-110 X-Soft Helicoid -lapa: CCM:n pehmein lapa hyödyntää Helicoid-teknologiaa, joka lisää lavan kestävyyttä. Saat hyvän tuntuman kiekkoon ja hallintaa syöttöihin.

 

CCM, Jetspeed FT7 pro, 2024, s24, HSFT7P, Hybrid Kick Point, jääkiekkomaila

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CCM Jetspeed FT7 Pro jääkiekkomaila
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021