CCM Super Tacks AS-V Pro jääkiekkomaila

Alkaen 119,00 € Normaalihinta 159,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
CCM Super Tacks AS-V Pro jääkiekkomaila

CCM Super Tacks AS-V Pro jääkiekkomaila

Nykypäivän jääkiekko on kehittynyt ja niin on myös CCM:n uusi moderni pro-tason komposiittimaila optimoidulla MID KICK POINT:lla.

CCM Tacks AS-V Pro -mailassa on uudistettu huippuluokan SIGMA STP -komposiittirakenne. Mailassa löytyy myös uusi V-varsimuoto, joka tuottaa laukauksiin entistä enemmän voimaa ja parantaa myös alakäden tuntumaa.

SIGMA STP:n ansiosta mailassa on parempi blanssi kuin koskaan ennen. AS-V Pro:n huippuluokan NANOLITE-kuitukerrostus saa entistä kestävämmän ja kevyemmän lopputuloksen. Mailan nilkassa käytetty SKELETON+ -teknologia parantaa kestävyyttä pelin ratkaisevilla hetkillä.

Microfeel grip varressa antaa mailaan loistavan tuntuman. ACUFEEL-laparakenne uudella SIGMA STP -komposiittirakenteella tuo tarkkuutta ja kontrollia laukauksiin sekä myös säilyttää erinomaisen kiekkotuntuman.

 

CCM, Super Tacks AS-V Pro, Tacks AS-V Pro, Tacks asv, ccm tacs, ccm asv pro, jääkiekkomaila, jääkiekkomailat, maila, mailat, jääkiekko, S22

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CCM Super Tacks AS-V Pro jääkiekkomaila
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021