CCM Tacks XF Pro Jääkiekkoluistin

Alkaen 799,00 € Normaalihinta 839,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
CCM Tacks XF Pro Jääkiekkoluistin

CCM Tacks XF Pro Jääkiekkoluistin

Edistykselliset luistimet niille, jotka etsivät ennennäkemätöntä suorituskykyä.

TACKS XF PRO -luistimissa on uusi One-Piece Boot POWER -rakenne ja innovatiivista FORS-komposiittia. Tämä kevyt luistin on suunniteltu reagoivaksi ja kestäväksi sekä säilyttämään samalla tutun ammattilaistason jäykkyytensä.

TACKS XF PRO -luistin on varustettu luokkansa parhaalla STEP Blacksteel -terällä ja uudella Game Ready Fit -ominaisuudellamme. TACKS XF PRO -luistimia et välttämättä halua riisua jaloistasi koskaan.

Ominaisuudet:

  • One-Piece Boot POWER: Tukeva jäykkyysprofiili tuo lisää kestävyyttä ja pitkän aikavälin suorituskykyä.

  • PowerFlex 3.0 -takaläppä: Antaa suuren liikelaajuuden ja maksimaalisen potkun pituuden. Kestävä takaläppä antaa hyvän suojauksen.

  • Game Ready Fit: Napakka ja miellytävä istuvuus. Kenkäosan anatomisesti muotoillut alueet antavat ihanteellisen istuvuuden. Kantapää lukittuu paremmin paikoilleen. ADPT-muistivaahtoa nilkkojen ympärillä sekä miellyttävä vaahtovuori. 

  • FORS-komposiitti: Kenkäosa on rakennettu premium-tason materiaaleista, jotka parantavat luistimien painon ja jäykkyyden suhdetta. Lopputuloksena kevyet, kestävät ja jäykkyysprofiilissa pysyvät luistimet.

     

CCM, Tacks XF Pro, SKXFP, S24, jääkiekkoluistimet, jääkiekko luistin, sr, senior, int, intermediate

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CCM Tacks XF Pro Jääkiekkoluistin
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021