Garmin BlueChart g3 HXEU055R vesistokartta

179,00 €
Varastossa
SKU
S8018

Garmin BlueChart g3 HXEU055R vesistokartta, Suomenjärvet Merikortti

  • Bluechart G3

  • SD-kortti

  • Sisältää alan kattavimmat, selkeimmät ja yksityiskohtaisimmat päivitetyt rannikkokartat, joihin on integroitu sekä Garmin- että Navionics®-sisältöä

  • Automaattisen opastuksen tekniikka laskee reitin haluamasi syvyys- ja alikulkukorkeustietojen perusteella ja näyttää reittiehdotuksen

  • Näet kohdesyvyyden yhdellä silmäyksellä jopa 10 syvyysalueen varjostuksen ansiosta

  • Kalastuskartat ovat yksityiskohtaisia ja helpottavat navigointia soilla, kanaaleissa ja venesatamissa, sillä pohjan pinnanmuodot näkyvät niissä jopa 30 cm:n tarkkuudella


BlueChart g3 -rannikkokartat ovat alan kattavimmat, selkeimmät ja yksityiskohtaisimmat, ja niissä on sekä Garmin- että Navionics-sisältöä.

Automaattisen opastuksen tekniikka laskee reitit haluamiesi syvyys- ja alikulkukorkeustietojen perusteella ja näyttää seurattavan reittiehdotuksen kartan päällä. Lisäksi NOAA-rasterikartat ovat ladattavissa maksutta ActiveCaptain-sovelluksella.

Näet karttaplotterissa paperikarttamaiset näkymät NOAA:n kartoittamilta alueilta, joilla yksittäisiin kohdepisteisiin on merkitty vastaavat pituus- ja leveysastetiedot. Maailmanlaajuinen kattavuus on saatavilla alueittain lisäkortteina tai ladattavina tiedostoina. Kukin alue myydään erikseen.

Automaattisen opastuksen tekniikka: Automaattinen opastus laskee antamiesi syvyys- ja alikulkukorkeustietojen avulla reittiehdotuksen.

Syvyysalueen varjostus: Näet kohdesyvyyden jopa 10 syvyysalueen tarkan varjostustoiminnon ansiosta.

Yksityiskohtaiset pinnanmuodot: BlueChart g3 -kartoissa näet pohjan pinnanmuodot jopa 30 cm:n (1 jalan) tarkkuudella, joten kalastuskartat, suot, kanaalit ja venesatamat näkyvät entistä yksityiskohtaisemmin.

Matalan veden varjostus: Matalan veden varjostus helpottaa navigointia, koska sillä voi lisätä karttaan varjostuksen käyttäjän määrittämän syvyyden perusteella, jotta vältettävät matalan veden alueet näkyvät selvästi.

 

 

Garmin, Blue Cart HXEU055R g3, 010-C0791-20, kartta, kartat, vesistökartta, vesistökartat, Suomen vesistöt kartta, kartta vesistöt, Suomen järvet

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Garmin BlueChart g3 HXEU055R vesistokartta
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021