Karski Liukulumikenkä XL 160cm

Tarjoushinta 159,00 € Normaalihinta 219,00 €
Varastossa
SKU
D12530

Karski Liukulumikenkä XL160

KARSKI XL liukulumikenkä eli liksut yhdistää lumikenkäilyn ja metsähiihdon. Ne soveltuvat oivallisesti kaikkeen maastohiihtämiseen kaikenlaisissa olosuhteissa. Tasaisella ja vähälumisessa maastossa niillä voi sivakoida perinteisellä tyylillä. Lumisessa metsässä XL160 etenee sujuvasti, koska ne ovat lyhyet ja kevyet nostella risukkojen ylitse.

KARSKI XL liukulumikengissä on laadukkaat Euroopassa valmistetut pitokarvapohjat, jotka antavat pidon potkaisuvaiheessa. Liukuvaiheessa kärki ja takaosa antavat niihin riittävän luiston. Ne eivät lipsu mutta luistavat!

KARSKI XL liukulumikenkä on kompaktin pituinen, mikä varmistaa helpot ja nopeat käännökset pitkiä metsäsuksia helpommin. Liukulumikengät ovat kevyet ja lyhyet, joten ne kulkevat ne kätevästi mukana autossa, moottorikelkassa tai mönkijässä.

Suksissa on valmiiksi reiät siteille. KARSKI XL:n rakenteeseen on upotettu metallivahvike pintalaminaatin alle siteen kiinnitykstä varten. Siteet myydään erikseen.

Painosuositus: +90 kg

 

Karski, XL 160, liukulumikenkä, liukulumikengät, maastohiihto, maastohiihtäminen, talviretkeily

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Karski Liukulumikenkä XL 160cm
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021