S23 Bauer GM GSX WHT maalivahdin räpylä

Alkaen 145,00 € Normaalihinta 155,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
S23 Bauer GM GSX WHT maalivahdin räpylä

S23 Bauer GM GSX WHT maalivahdin räpylä

Unelmoitko näyttävistä torjunnoista seuraavassa pelissä? GSX yhdistää nopeuden, mukavuuden sekä suurimman säädettävän taskun – nappaat enemmän kiekkoja ja parannat peliäsi.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • MAX-PERIMITER POCKET: GSX-räpylän pinta on Supremen inspiroima ja suunniteltu peittäväksi. Taskua on laajennettu vastaamaan suurinta sallittua kokoa varusteita koskevien määräysten puitteissa parantaen yleistä peittävyyttä Junior-, Int- ja Senior-malleissa.

  • KOKO KÄDEN SULKU: GSX-räpylässä on Vapor-tyylinen saumaton Full-Hand -sulkumahdollisuus sekä sisäinen rakenne, joka on suosituin aktiivitasolla.

  • REBOUND CONTROL -VAAHTOMATERIAALI: GSX-räpylän kämmenosan kevyt, iskuja vaimentava sekä vettähylkivä vaahtomateriaali on kevyempi, antaen parempaa suojaa.

 

S23, Bauer, GM, GSX, WHT, valkoinen, maalivahdin räpylä, maalivahdin räpylät, maalivahdin varusteet, jääkiekko, maalivahti, 1061615, 1061637, 1061611

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:S23 Bauer GM GSX WHT maalivahdin räpylä
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021