Stihl BR 500 reppupuhallin

Tarjoushinta 699,00 € Normaalihinta 838,00 €
Varastossa
SKU
R483

Hiljainen ja tehokas reppupuhallin ympäristöystävällisellä 4-MIX-moottorilla.

 • Kuminen 2-komponenttikahva

 • STIHL-tärinänvaimennus

 • ergonomisesti muotoillut olkaimet

 • lukitusvipu puhallusnopeudelle

 • kantokahva

Ominaisuudet

 • Puolipuristusjärjestelmä avaa automaattisesti imuventtiilin käynnistettäessä. Vähentää tehokkaasti nykäyksiä ja käynnistykseen tarvittavan voiman määrää.

 • STIHL 4-MIX yhdistää 2- ja 4-tahtimoottoreiden parhaat puolet. Vähemmän päästöjä, öljyhuoltoja ei tarvita, miellyttävämpi käyntiääni. Erinomainen moottorinteho ja korkea vääntö. Toimii kaksitahti polttoaineella.

 • Stihl tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa tehokkaasti moottorin ja muiden koneen osien aiheuttaman tärinän. Tärinänvaimennusvyöhykkeet takaavat erittäin hyvän työmukavuuden ja voit työskennellä pidempään väsymättä.

 • Mukavat, integroidut valjaat säädettävillä olkaimilla ja pehmeällä selkätuella, joka hengittää hyvin ja jakaa painon hartioille. Valjaat antavat optimaalisen ergonomian sekä mukavuuden käyttää laitetta pidempiäkin aikoja.

 • Kaikki tärkeät toiminnot ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista.

 • BR 500, integroidulla äänenvaimentimella, on suunniteltu erityisesti meluherkillä alueilla työskentelyyn. Äänitaso, jonka ihmisen korva havaitsee, on jopa 59 % (enligt EN-ISO22868) alhaisempi verrattuna aikaisempiin malleihin. Huolimatta suhteellisen hiljaisesta äänitasosta, on BR 500 varustettu silti suurella puhallusteholla.

 

Tekniset tiedot

CO2-arvo: 707 g/kWh

Työaika: 87 min/tankki

Tilavuus: 64,8 cm³

Teho: 2 kW

Paino: 10,1–10,4 kg

Äänenpaine: 90–92 dB(A)

Ääniteho: 100 dB(A)

Tärinätaso oikea: 1,4 m/s²

Puhallusteho: 22 N

Max. ilmannopeus: 93 m/s

Max. ilmamäärä: 1 380 m³/h

Säiliön tilavuus: 1,40 l

Kaasutin: Hex Head / Standardvergaser / Kompensator, Kompensaattori / rajoituskorkki / standardikaasutin, Standardvergaser / Kompensator / Hex Head, Standardvergaser / Limiter Caps / Kompensator

Tyhjäkäyntinopeuden asetusarvo kierros: 2 500

Tärinänvaimennusjärjestelmä: AV-systeemi

 

Stihl, BR 500, br500, br, reppupuhallin, reppupuhaltimet, puhallin, puhaltimet, lehtipuhallin, lehtipuhaltimet, pienkoneet, 4282 011 1610

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stihl BR 500 reppupuhallin
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021