Stihl MS 181 moottorisaha

377,00 €
Ei varastossa
SKU
R1096

Moderni ja kevyt moottorisaha maisemointitöihin ja polttopuiden tekoon. Myös pienemmät puut kaatuvat 35 cm terälevyn ansiosta.

 • Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä

 • Taloudellinen STIHL 2-MIX -moottori

 

Tuote toimitetaan laippa & ketju irrallisena. Ohjeet: Stihl.fi

Myymälästä noudettuna & ostettuna sahat käyttövalmiina.

Tekniset tiedot:

Ketju (standardi) suoritus: PICCO MINI 61 PMN

Paino: 4,3 kg

STIHL Oilomatic teräketju: Picco Micro Mini 3 (PMM3)

Säiliön tilavuus: 0,27 l

Teho: 1,5 kW / 2 hv

Tilavuus: 31,8 cm³

Paino-tehosuhde: 2,9 kg/kW

Terälevyn pituus: 35 cm

Tärinätaso: vasen 3,5 m/s² / oikea 3 m/s²

Äänenpaine: 100 dB(A)

Ääniteho: 112 dB(A)

 

Vakiovarusteet:

 • Tärinänvaimennusjärjestelmä: STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

 • Yksivipukäyttö: Kaikki toiminnot – käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen – tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

 • Teräketjun sivukiristys: Lähes kaikki STIHL-moottorisahat ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

 • Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä: Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää erillisestä rampista suuremmat ja raskaammat liat suoraan ulos. Ilma, joka saavuttaa ilmansuodattimen, on jo siis esisuodatettu. Suodattimen puhdistusvälistä tulee tällä tavalla huomattavan pitkä.

 • Kompensaattori: STIHL-kompensaattori valvoo kaasutinta, jotta polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti.

 • QuickStop-ketjujarru: Parantaa käyttäjän turvallisuutta moottorisahaa käytettäessä. Ketjujarru kytkeytyy päälle, kun takapotkusuojus aktivoituu ja pysäyttää teräketjun sekunnin murto-osassa. QuickStop-ketjujarru vapautuu automaattisesti, kun takapotkusuojus vapautetaan.

 • STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka: Polttoaine- / ilmaseos johdetaan neljän eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

 • STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä: STIHL Ematic -järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic - tai Ematic S -terälevyn, STIHL Oilomatic -teräketjun ja öljypumpun kanssa. Terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

 • Tankkien pikalukituskorkit: Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

 

Stihl, MS 181, moottorisaha, moottorisahat, saha, sahat, pienkoneet, 1139 200 0338, metsänhoito, puutyöt

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stihl MS 181 moottorisaha
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021