Stihl RMI 422,2 Robottileikkuri

Tarjoushinta 945,00 € Normaalihinta 1 050,00 €
Varastossa
SKU
R1746

Stihl iMOW® robottiruohonleikkuri RMI 422 on täydellinen valinta pienille ja keskikokoisille nurmialueille. Se leikkaa lyhyellä ajalla jopa 800 m² ja voi helposti leikata 35% kulmassa olevan rinteen. Selkeä LCD-näyttö ja yksinkertainen ohjelmointi tekevät robotin käsittelystä erittäin helppoa. 

RMI 422 on bioleikkaava eli nurmikkoa lyhennetään aina vain vähän kerrallaan. Hyvin lyhyt ruohosilppu levittyy tasaisesti nurmikolle ja näin arvokkaat ravintoaineet hyödyttävät maaperää lannoitteena. Tämä takaa tiheän ja terveen nurmikon. Monitasoisen leikkuukorkeuden säädön ansiosta nurmi lyhenee tarkalleen haluamallesi korkeudelle.

iMOW® saa virtansa integroidulta litium-ioni-akulta. Mukautuvan kaltevuusnopeuden ansiosta leikkuri leikkaa epätasaisessa maastossa jopa 35%: n kaltevuuksilla. Sen tukeva kansi suojaa iMOW:ta säältä ja esteiltä. Jos Integroidut anturit havaitsevat esteen, leikkuri pysähtyy ja muuttaa välittömästi suuntaa.

Kompakti laite voidaan asentaa ja ohjelmoida vain muutamassa hetkessä ohjauspaneelin avulla. Dynaamisella leikkuuaikataululla voidaan määrittää aika-ikkunat jokaiselle päivälle erikseen. Näiden aktiivisten aikojen aikana laite etsii itsenäisesti parasta hetkeä nurmikon leikkaamiseen optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Asennukseen tarvitaan lisäksi asennussarja.

Stihl iMOW® robottiruohonleikkurit täyttävät kaikki sovellettavat turvallisuusstandardit. Se ei kuitenkaan ole lelu. IMOW®-robottiruohonleikkurin aktiivisina aikoina erityisesti lapset ja eläimet on pidettävä poissa työalueelta.

 

iMow:n asennus:
Katso video

 

Stihl, ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit, iMow, RMI 422

Max. nurmikkoala: Jopa 800 m²

Kierrosluku 1/min: 4.450

Akkuteknologia: Li-Ionen

Leikkuuleveys: 20 cm

Leikkuukorkeus: 20–60 mm

Leikkuuaika per viikko: 16 h

Max. nousu: 35 %

Teho: 45 W

Toleranssi KpA dB(A): 2

Ääniteho LWA dB(A): 60

Paino: 9 kg

Äänenpaine LpA dB(A): 49

Lisätietoja
MyyntieräKPL
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stihl RMI 422,2 Robottileikkuri
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021