Yamaha M20 sähköperämoottori

Tarjoushinta 359,00 € Normaalihinta 419,00 €
Ei varastossa
SKU
Q5203

Yamaha M20 sähköperämoottori

Löydä kätevin ja ympäristöystävällisin tapa varustaa vene moottorilla: Yamahan sähköperämoottori. Tämä kevyt mutta lujatekoinen 12-volttinen sähköperämoottori kulkee vaivattomasti mukana, on nopea asentaa ja helppo hallita.

Yamahan sähköperämoottori on todella kätevin ja ympäristöystävällisin tapa varustaa pienvene moottorilla.

Helppokäyttöisessä, hiljaisessa ja kooltaan kompaktissa 12-volttisessa moottorissa on säädettävä jalusta, jonka avulla asennat moottorin veneeseen nopeasti ja vaivatta. Sen kuin menet veneelle, kytket virran ja pidät hauskaa. M20-mallin ohjausvartta voidaan kallistaa jopa 45 astetta ja sen pituutta jatkaa enintään 15 senttimetriä. Ohjausvarren mukavan muotoinen kahva tarjoaa pitävän otteen.

 

Pyydä tarjous: 

Tomi Siiropää 0500 843 212 / tomi.siiropaa@koskimies.fi
Matti Rinne 0400 213 332 / matti.rinne@koskimies.fi

  • Virrankulutus: 42

  • Jännite: 12

  • Työntövoima max: 20,4 kg

  • Vaihteet (eteen/taakse): 5 eteen, 3 taakse

  • Akselin pituus: 914 mm

  • Ohjaus: Tilt/Extend Tiller

 

Yamahan sähkömoottorit ovat todella ympäristöystävällisin tapa varustaa pienvene moottorilla, kun haluat rentoutua vesillä.

Kestomagneettimoottorin, lujan kotelon, kestävien pintojen ja erikoisvalmisteisen komposiittiakselin ansiosta M20 on kestävä. Osat eivät taivu, murru tai ruostu normaalissa käytössä. Erityinen tehopotkuri maksimoi työntövoiman ja on suunniteltu torjumaan levää ja muuta vedenalaista roskaa.

Näiden näppärien laitteiden käytössä keskeistä on rentoutuminen. Laitteet ovat miltei äänettömiä eivätkä taatusti tuota pakokaasuja. Ne eivät siis häiritse sen enempää sinua kuin ympäristöäsikään. Innokkaille kalastajille ja luonnonystäville tämä on lisäetu: Yamahan sähköperämoottori ei pelota luontokappaleita tiehensä. Niinpä voit nauttia vesillä liikkumisesta täysin siemauksin.

Yamaha-sähköperämoottori on kannettavuudeltaan huippuluokkaa. Sen voimanlähteenä on kompakti 12 voltin akku. Siksi se sopii täydellisesti myös pieneen apuveneeseen tai jollaan.

 

Yamaha, M20, sähköperämoottori, sähköperämoottorit, perämoottori, perämoottorit, moottori, moottorit, perämoottori sähkö, veneily, veneilytarvikkeet, kalastus, 2020-M-20-NA

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yamaha M20 sähköperämoottori
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021