Bauer Supreme M5 Pro JR jääkiekkoluistimet

Alkaen 479,00 € Normaalihinta 519,00 €
Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
Bauer Supreme M5 Pro JR jääkiekkoluistimet

S22 Bauer Supreme M5 Pro jääkiekkoluistimet, junior

Uskomatonta tehoa. M5 Pro on suunniteltu huipputehokkaille luistelijoille. Kenkäosan ominaisuudet parantavat luistimen rakennetta sekä jännesuojaa, korostaen eliittitason tekniikkaa joka potkussa.

3D Lasted Carbon Curv -komposiittikenkä on täysin lämpömuovautuva antaen pelivalmiutta. Se on poikkeuksellisen mukava jalassa. Kengän alaosa on myös jäykkä ja reagointikykyinen – saat parhaan mahdollisen energiansiirron jokaiseen potkuun.

Luistimessa on AMP Flex -teknologiaa, mikä mahdollistaa nauhakujan jouston. Junioripelaaja pystyy taipumaan paremmin eteenpäin ja nilkassa on enemmän liikkuvuutta.

  • 3D Lasted Carbon Curv -komposiitiokenkä on kevyt, tukea antava ja lämpömuovautuva, tehden luistelusta tehokasta ja mukavaa.

  • Takaläppä mahdollistaa potkun pidentämisen huippunopeuden saavuttamiseksi.

  • Classic Pro -huopailtti on suorituskykyinen ja mukava koko pelikauden ajan.

  • Luistin reagoi jalkojen liikkeisiin paremmin epäsymmetrisen kärkikupin ansiosta, sillä kengän sisäosassa on vähemmän tyhjää tilaa.

  • Pulse SS terämetalli.

 

S22, Bauer, Supreme M5 Pro, jääkiekkoluistin, jääkiekkoluistimet, luistin, luistimet, jääkiekko luistin, jääkiekko luistimet, jr, junior, 1059768

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bauer Supreme M5 Pro JR jääkiekkoluistimet
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021