CCM Jetspeed FT6 Pro jääkiekkomaila

Alkaen 139,00 € Normaalihinta 159,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
CCM Jetspeed FT6 Pro jääkiekkomaila

CCM Jetspeed FT6 Pro jääkiekkomaila

Jetspeed FT6 Pro:n HYBRID KICKPOINT on tarkoitettu pelaajalle, joka haluaa laukoa eri laukaisutyyleillä. Hybrid Kickpoint mahdollistaa mailan helpon ja nopean taipumisen yhdistäen nopeuden ja reagointikyvyn. Jetspeed FT6 Pro on suunniteltu optimoimaan laukaisutaitosi. 

Uudessa varressa on käytetty NANOLITE SHIELD -teknologiaa. Varsi on tuettu paksummalla hiilikuitukerroksella, joka suojaa erittäin kevyttä ydintä. Tämä auttaa merkittävästi vähentämään painoa tinkimättä kestävyydestä. 

PYÖREÄ "R" -VARSIMUOTOILU on virtaviivainen muoto, jossa on koverat sivut ja pyöristetyt kulmat. Se tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja erittäin hyvää suorituskykyä. 

RR-100 jäykkä lapa Nanolite-teknologialla on kevyin jäykkä lapa, jonka CCM on koskaan valmistanut. Se mahdollistaa poikkeuksellisen laukauksen nopeuden ja hallinnan. Se parantaa mailan kokonaistasapainoa ja tuntumaa. Vähentyneen painon ansiosta mailan käsittely on vaivattomampaa ja hallinta paranee. 

 

CCM, jetspeed FT6 pro, S23, jääkiekkomaila, jääkiekkomailat, maila, mailat, jääkiekko

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CCM Jetspeed FT6 Pro jääkiekkomaila
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021