Crescent e-Bike MAX 9-v tavarapyörä

Tarjoushinta 2 990,00 € Normaalihinta 3 890,00 €
Ei varastossa
SKU
A13807

Crescent MAX on sähköavusteinen tavarapyörä niille, jotka haluavat käydä polkupyörällä ruokakaupassa, kuljettaa tavaroita tai liikkua huolehtimatta siitä mitä sinulla on mukanasi.

MAXiin voit helposti kuormata jopa 100 kg. Ja Shimanon sähköjärjestelmällä, jossa on E8000-moottori ja 504 wh-akku, ylimääräisestä taakasta tulee nautinto. Kompakti kaksipyöräinen tavarapyörä, jonka edessä on aerodynaaminen säänkestävä puinen laatikko.

MAXissa on 9 vaihdetta ja levyjarrut, jotka on suunniteltu kuorman lisäpaino huomioonottaen.
26 ”rengas takana ja 20” edessä tarjoavat optimaalisen ajotuntuman, tekevät pyörästä kevyesti rullaavan ja helposti käsiteltävän. MAXilla pääset myös sinne, missä ajotiellä on rajoitetusti tilaa.


AXA Solid + -lukossa on ns. yhden avaimen ratkaisu. Tämä tarkoittaasitä , että voit käyttää samaa avainta pyöräsi sekä akun lukitsemiseen. Pienikokoinen alumiinirunko yhdessä istuinputken kulman kanssa tekee MAXista yhden koon pyörän, jota voit helposti jakaa perheesi kesken tai työpaikalla.

RUNKOKOOT: 45
VÄRIT: Musta
KOHDERYHMÄ: Unisex
RUNKOMATERIAALI: Alumiini
TAKAVAIHTAJA: Shimano® Alivio®
MOOTTORIN SIJAINTI: Keskellä
MOOTTORI: Shimano Steps E8000
AKKU: Shimano® BT-E8010, 504Wh
LUKKO: AXA Solid +
ETUHAARUKKA: Alumiini
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Crescent e-Bike MAX 9-v tavarapyörä
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021