Garmin Fenix 7 Solar

849,00 €
Ei varastossa
SKU
S13577

Viikossa on 7 päivää, ja fēnix 7-malliston multisport-GPS-kellot on tarkoitettu niistä jokaiseen. Mm. huippuluokan harjoitusominaisuudet, urheilusovellukset, jatkuva hyvinvoinnin ja terveyden seuranta vastaavat kaikkiin urheillessa ja luonnossa liikkuessa eteen tuleviin haasteisiin.

Luotettavat painikkeet ja uusi kosketusnäyttöliittymä toimivat hyvin yhdessä ja helpottavat valikoiden käyttöä. Kello tarjoaa vinkkejä ja tietoja, jotka auttavat parantamaan suorituksia pitkällä aikavälillä, hallitsemaan rasitusta ja rakentamaan kestävyyttä. Palautumisen ja yleisen hyvinvoinnin optimoinnissa auttaa sykettä, hengitystä, stressitasoa, unta, jne. koskevien tietojen seuranta.

Tarkat monitaajuus-GNSS- (Sapphire Solar Editions-malleissa) ja navigointianturit opastavat liikuttaessa syrjäisillä alueilla. Kellon yhteysominaisuuksiin kuuluvat älykkäät ilmoitukset, musiikin tallennus ja Garmin Pay™-lähimaksu. Solar-malleissa on aurinkolatautuva kellonlasi, joka hyödyntää aurinkoenergiaa kellon akun keston pidentämisessä. Fēnix 7X-mallissa on LED-taskulamppu, jonka ansiosta pystyt liikkumaan pimeässäkin.

 

Garmin, Fenix 7, urheilukello, älykello

FĒNIX 7 SERIES Multisport-GPS-kellot

Uudet ominaisuudet:

SUORITUSKYKYÄ TYYLIKKÄÄSSÄ MUODOSSA
Päivitetty, urheilullinen muotoilu. Kirkas 1.2, 1.3 tai 1.4 tuuman näyttö ja 42 mm, 47 mm tai 51 mm runko; kello on testattu Yhdysvaltain armeijan lämmön-, iskun- ja veden kestävyysstandardien mukaisesti.

PIDEMPI AKUNKESTO
Fenix 7-älykellojen akun kesto on erinomainen. Osassa malleista on aurinkolatausmahdollisuus, jonka avulla akun kestoa voi pidentää entisestään keskimäärin 30 % normaalissa käytössä.

KORKEALUOKKAISET MATERIAALIT
Kellonlasiksi voi valikoiduissa malleissa valita erittäin kestävän POWER SAPPHIRE -vaihtoehdon. Kellon ulkonäkö on mukautettavissa omaan elämäntapaan valitsemalla ruostumattomasta teräksestä tai titaanista valmistettu tai DLC-pinnoitettu kellonkehä.

KOSKETUSNÄYTTÖ JA PAINIKKEET
Luotettavat, kaikissa olosuhteissa toimivat painikkeet on yhdistetty uuteen, mukautuvaan kosketusnäyttöön. Valikoihin ja karttatoimintoihin pääsee nopeasti.

TASKULAMPPU LAITTEESSA
Heikoissa valaistusolosuhteissa älykellon multiLED-taskulamppu tarjoaa näppärää lisävaloa. Taskulamppua käytetään myös lisävalaistustilassa, joka auttaa parantamaan passiivista turvallisuutta hämärässä juostaessa. (Saatavissa vain fēnix 7X-malleihin.)

TUKEE USEITA SATELLIITTI-NAVIGOINTIJÄRJESTELMIÄ
Laite käyttää useita maailmanlaajuisia satelliittinavigointijärjestelmiä (GPS, GLONASS ja Galileo). Sapphire Solar Edition -malleissa hyödynnetään tarkkuustietojen tuottamisessa aiemmin vain sotilaskäytössä ollutta tekniikkaa. Sijaintitarkkuuden parantamiseen käytetään navigointisatelliittien useilla taajuuksilla lähettämiä signaaleja alueilla, missä GNSS-signaalit heijastuvat, ovat heikkoja tai eivät yleensä mene läpi.

ASETUSTEN SYNKRONOINTI
Älykellon asetuksia voi nyt säätää älypuhelimella (Garmin.Connect) ja/tai kellolla. Asetukset synkronoidaan reaaliaikaisesti laitteiden välillä.

REAL-TIME STAMINA
Tiedot auttavat seuraamaan ja hallitsemaan rasitusta. Ymmärrät paremmin kestävyyden vaihtelua suoritusten aikana ja vältät rasittamasta itseäsi liikaa juoksukisan tai urheilusuorituksen alkuvaiheessa.

HIIT-HARJOITUKSET
Lajiprofiilissa on erilaisia ajastimia, joilla helppo seurata HIIT-harjoituksia, mm. AMRAP-, EMOM-, Tabata- ja mukautetut treenit. Aseta kierrosten määrä, harjoittelu-/lepointervallit, jne.

VISUAALINEN KISAENNUSTE
Toiminto kertoo juoksuhistorian ja yleisen kuntotason perusteella arvion vauhdista suunnitellulla juoksumatkalla. Trendidata kertoo, miten harjoittelu vaikuttaa pitkällä aikavälillä.

EDESSÄ REITILLÄ
Tarkista edessä reitillä olevat valikoidut POI-tarkistuspisteet yhdellä silmäyksellä. Seuraa suoritustietoja, väliaikoja ja matkaa/korkeutta. Näet myös yhteenvedon tulossa olevista tärkeimmistä reittipisteistä.

TOPO-KARTAT USEILTA MANTEREILTA
Lataa TopoActive-karttoja eri puolilta maailmaa. Valitse haluamasi alueet ja ja lataa kätevästi Wi-Fi®-yhteyden avulla suoraan kelloon. Sapphire Solar Edition -malleihin on esiladattu paikallinen Topo-kartta, jossa näkyvät maastonmuodot, korkeuserot, vuorenhuiput, puistot, rantaviiva, joet, järvet ja muut maantieteelliset kohteet.

SKIVIEW™-KARTAT
Laitteeseen on esiladattu yli 2.000 maailmanlaajuisen laskettelukohteen SkiView-kartat, joihin on merkitty rinteiden nimet ja vaikeusasteet.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Garmin Fenix 7 Solar
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021