Warrior Alpha LX2 Pro jääkiekkomaila

Alkaen 179,00 € Normaalihinta 199,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
Warrior Alpha LX2 Pro jääkiekkomaila

Warrior Alpha LX2 Pro jääkiekkomaila

SABRE TAPER / Uniikki nilkkamuoto tarjoaa vakautta, voimakkuutta ja kontrollia, joka ei tingi tarkkuudesta edes kovissa laukauksissa. Suunniteltu ja rakennettu pelaajille, jotka haluavat luotettavaa tarkkuutta ja vakautta laukoessa.

Ergo Shaft Shape / Ergonomisesti muotoiltu varsi istuu käsiin mukavasti ja varmasti, parantaen tuntumaa jonka avulla harhautat, väistät ja lauot paremmin.

R.L.C. 188 / Revolutionary Lightweight Construction 188 on korkealaatuisin rakenteemme, jossa yhdistämällä kaikkein edistyneimmät materiaalivalinnat ja valmistusteknologiat olemme valmistaneet erittäin kevyen ja kestävän mailan. RLC188 yhdistää viimeisimmän nykyaikaisen hiilikomposiittitekniikan – käyttämällä pienempiä kuituja ja kestomuovilla karkaistua epoksihartsia optimaalisen suorituskyvyn ja tasapainon takaamiseksi. 

MINIMUS CARBON 25 -hiilikuitukudos on litteää ja tasaisesti leviävää, parantaen kestävyyttä vähentämällä kuidun rypistymistä tai epämuodostumista komposiittikerroksissa. Kustomoitu punos on ohut ja kevyt, ja silti erittäin vahva ja kolhuja kestävä. 

FuelCore Ultra -laparakenne tarjoaa kovemman reunan ja vankemman hiilikuiturakenteen myötä pidempää kestoa. Se estää materiaalia väsymästä säilyttäen uudenomaisen tuntuman. Kun Minimus Carbon 25 on kudottu ytimen ympärille, lapa on kevyempi ja kestävämpi kuin koskaan. Lavan pintamateriaali parantaa kiekkotuntumaa entisestään.

Varren Apex Grip Texture viimeistely takaa optimaalisen otteen mailasta jokaisessa tilanteessa.

 

Warrior, Alpha LX2 Pro, jääkiekkomaila, jääkiekkomailat, maila, mailat, jääkiekko, S23, jääkiekkovarusteet

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Warrior Alpha LX2 Pro jääkiekkomaila
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021