Decibullz Custom Earplugs Orange kuulosuojaimet

45,00 €
Varastossa
SKU
J11526

Decibullz Custom Earplugs Orange kuulosuojaimet

Decibullz yksilöllisesti muokattavat kuulosuojaimet on helppo ja nopea muotoilla tarkasti korvasi muotoon sopivaksi. Saat täydellisesti istuvat, matalaprofiiliset kuulosuojaimet, jotka tarjoavat erinomaisen melun eristyksen. Ne pysyvät tukevasti korvassa ja voit käyttää niitä koko päivän ilman kipua tai epämukavaa tunnetta korvassa. Decibullzit ovat markkinoiden ainoat kuulosuojaimet, jotka voidaan myös uudelleen muokata.

Decibullzin yksilöllisesti muokattavilla kuulosuojaimilla suojaat kuulosi kaikissa tilanteissa. Decibullzin tuotteet soveltuvat erinomaisesti ammuntaan, metsästykseen, uintiin, rakennustyömaalle, tehdasympäristöön, pihatöihin, konsertteihin ja muihin yleisötapahtumiin, muusikoille, viranomaiskäyttöön sekä moneen muuhun tilanteeseen. Kaikki Decibullzin tuotteet on helppo ja nopea muotoilla yksilöllisesti korvasi muotoon sopivaksi. 

  • Vaimennusteho 31dB

  • Passiivinen suojaus, vaimentaa kaikki äänet tasaisesti

  • Täyttää ANSI S12.6 (ANSI s3.9) vaatimukset

  • Väri: Oranssi

 

Pakkauksessa:

  • termoplastiset muotit, 1 pari

  • takatulpat, 1 pari

  • vaahtomuovitulpat, 1 pari – M-koko

  • silikoniset kuusitulpat 3 paria – S, M, L-koot

  • säilytyspussi

 

Käyttöohje:

Kuumenna Decibullz termoplastisia muotteja kiehautetussa vedessä 5 minuutin ajan. Anna niiden jäähtyä vähintään 30 sekuntia ja muotoile ne sen jälkeen korviisi sopiviksi. Anna jäähtyä 5 minuutin ajan ennen kuin otat ne pois korvasta. Mikäli et saa niitä istumaan täydellisesti ensimmäisellä kerralla, voit aina muotoilla ne uudestaan. Lue tarkemmat käyttöohjeet aina ennen tuotteen käyttöönottoa.

 

Tuote-esittely video

Käyttöopastus video

 

Decibullz, Custom Earplugs, orange, PLG1-ORG, oranssi, kuulosuojaimet, kuulosuojain, nappikuulosuojaimet, muovailtavat kuulosuojaimet, kuulon suojaus, metsästys, ammunta

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Decibullz Custom Earplugs Orange kuulosuojaimet
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021