Decibullz Custom Molded Percussive Filters kuulosuojaimet

129,00 €
Varastossa
SKU
J11524

Decibullz Custom Molded Percussive Filters kuulosuojaimet

Decibullzin Percussive-suodattimilla varustetut kuulosuojaimet on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ammunnassa. Ne suojaavat käyttäjiä laukausten huippuäänenpaineelta vaimentaen ne turvalliselle tasolle suojaten käyttäjiä kuulovaurioilta.

Percussive-suodattimet päästävät läpi ympäristön äänet mahdollistaen täyden tilannetietoisuuden, samalla kun ne vaimentavat aktiivisesti ääniaaltoja turvalliselle tasolle. Voit siis keskustella normaalisti ja kuulet mitä ympärilläsi tapahtuu.

Decibullz yksilöllisesti muokattavat kuulosuojaimet on helppo ja nopea muotoilla tarkasti korvasi muotoon sopivaksi. Saat täydellisesti istuvat, matalaprofiiliset kuulosuojaimet, jotka tarjoavat korkeatasoisen suojan. Ne pysyvät tukevasti korvassa ja voit käyttää niitä koko päivän ilman kipua tai epämukavaa tunnetta korvassa. Decibullzit ovat markkinoiden ainoat kuulosuojaimet, jotka voidaan myös uudelleen muokata.

Decibullz-kuulosuojaimissa ei käytetä paristoja.

  • Suodattimet on ANSI IPIL -sertifioitu 166dB asti, maksimi NRR 31dB

  • väri: musta

 

Pakkauksessa:

  • termoplastiset muotit, 1 pari

  • percussive-suodattimet 2 kpl

  • vaahtomuovitulpat 3 paria – S, M, L-koot

  • silikoniset kuusitulpat 3 paria – S, M, L-koot

  • vetoketjullinen kuulosuojainkotelo

  • kaulanauha suodatinkuulosuojaimiin

 

Käyttöohje:

Kuumenna Decibullz termoplastisia muotteja kiehautetussa vedessä 5 minuutin ajan. Anna niiden jäähtyä vähintään 30 sekuntia ja muotoile ne sen jälkeen korviisi sopiviksi. Anna jäähtyä 5 minuutin ajan ennen kuin otat ne pois korvasta. Mikäli et saa niitä istumaan täydellisesti ensimmäisellä kerralla, voit aina muotoilla ne uudestaan. Lue tarkemmat käyttöohjeet aina ennen tuotteen käyttöönottoa.

Tuote-esittely video

Käyttöopastus video

 

decibullz, Custom Molded Percussive Filters, FLTR-SHO-BLK, musta, kuulosuojaimet, kuulosuojain, nappikuulosuojaimet, muovailtavat kuulosuojaimet, kuulon suojaus, metsästys, ammunta

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Decibullz Custom Molded Percussive Filters kuulosuojaimet
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021