Decibullz Surveillance Earpieces radiokuulokkeet

47,00 €
Varastossa
SKU
J11528

Decibullz Surveillance Earpieces radiokuulokkeet

Decibullzin yksilöllisesti muokattavat radiokuulokkeet on suunniteltu eristämään ympäristön ääniä, jotta kuulet radioviestinnän selkeästi myös jatkuvasti meluisissa ympäristöissä.

Toisin kuin perinteiset radiokuulokkeet, nämä Decibullzin yksilöllisesti muokattavat radiokuulokkeet istuvat täydellisesti korvasi muotoon sopivaksi. Hyvän istuvuuden ansiosta ne pysyvät tukevasti korvassa ja voit käyttää niitä koko päivän ilman kipua tai epämukavaa tunnetta korvassa.

Decibullzin yksilöllisesti muokattavat radiokuulokkeet soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi konsertti- ja tapahtumaturvallisuuskäyttöön, viranomaiskäyttöön sekä esimerkiksi metsästykseen.

Tuote on yhteensopiva yleisimpien radiopuhelinmallien kanssa mukaan lukien Motorola, Kenwood, Midlands ym. Radiokuulokkeiden adapterit on suunniteltu toimimaan kaikkien kirkkaiden akustisten radioputkien kanssa, joiden halkaisija on 1/8 tuumaa (3,5 mm liitin).

HUOM! Pakkaus ei sisällä akustista radioputkea.

VÄRI: Musta

 

Pakkauksessa:

  • termoplastiset muotit 1 pari

  • adapteri kirkkaalle radioputkelle 1 kpl

  • takatulppa 1 kpl

  • vaahtomuovitulpat 1 pari – M-koko

  • silikoniset kuusitulpat 3 paria – S, M, L-koot

  • säilytyspussi

 

Käyttöohje:

Kuumenna Decibullz termoplastisia muotteja kiehautetussa vedessä 5 minuutin ajan. Anna niiden jäähtyä vähintään 30 sekuntia ja muotoile ne sen jälkeen korviisi sopiviksi. Anna jäähtyä 5 minuutin ajan ennen kuin otat ne pois korvasta. Mikäli et saa niitä istumaan täydellisesti ensimmäisellä kerralla, voit aina muotoilla ne uudestaan. Lue tarkemmat käyttöohjeet aina ennen tuotteen käyttöönottoa.

Tuote-esittely video

Käyttöopastus video

 

Decibullz, Surveillance earpieces, RTL-RDO-ISO-BLK, radiokuulokkeet, radiokuuloke, musta, kuulosuojaimet, kuulosuojain, nappikuulosuojaimet, muovailtavat kuulosuojaimet, kuulon suojaus, metsästys, ammunta

Lisätietoja
Myyntieräkpl
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Decibullz Surveillance Earpieces radiokuulokkeet
Arviosi

Hei, haluaisitko kysyä lisää tuotteesta tai palvelusta?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua! Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikan päälle, tiedustele lisää tuotteesta tai palvelusta oheisella lomakkeella tai puhelimitse.


Soita suoraan myymäläämme:
Vaihde: (05) 6129 000

Tai katso kaikki yhteystietomme täältä

Copyright UK Koskimies 2021